Svetlana Ceca Ražnatović sledeće godine će postati baka! Pevačicin sin Veljko i snajka Bogdana su radosne vesti o prinovi pevačici saopštili pre dva dana.

Prema rečima našeg izvora, folk zvezda se oduševila što će dobiti prvo unuče, koje će se, ako bude muško, verovatno zvati Željko, po dedi Arkanu.

– U Cecinom domu je prava euforija. U prvom trenutku pevačica nije mogla da poveruje, ali je odmah izljubila snajku i sina. Lepim željama pridružili su se i ostali članovi porodice: tetka Lidija, teča Predrag, njihovi naslednici, kao i sestra Anastasija. Posebno su se obradovali buduća prabaka Mira i pradeda Sloba. S obzirom na to da se u porodici Ražnatović poštuje tradicija, ako bude dečak, moguće je da će se zvati Željko, po Veljkovom pokojnom ocu – priča sagovornik Kurira.

I Ceca nije krila radost zbog prinove.

– Presrećna sam! Ovo je veoma lepa vest za moju porodicu. Bila sam u neverici kada mi je Veljko saopštio, a onda su se emocije mešale. Ne umem da opišem ovaj osećaj, još uvek sam u euforiji. Snajku ću da pazim i mazim sada više nego inače kako bi nam novi član stigao u veselju i radosti – rekla je Ceca, a budući tata je takođe presrećan.

– Ostao sam bez reči kada je ultrazvuk potvrdio da je moja verenica Bogdana trudna. Maštao sam o ovom danu, ne skidam osmeh iako idem na selo u Žitorađu da radim. Mnogo lepih stvari sam doživeo za ove 22 godine, ali ovo je najlepši osećaj dosad. Otkako smo saznali lepe vesti, Bogdana i ja sijamo od sreće. Jedva čekamo da nam se bebica nasmeši – kaže bokser, a njegova verenica poručuje:

– Postaću mama! Ima li šta lepše od toga? Beba će biti kruna Veljkove i moje ljubavi, koja je svakim danom sve jača.

I u domu Cecine buduće prije vlada euforija.

– Svi u porodici smo presrećni. Bogdana i Veljko su nam juče saopštili da će postati roditelji, i u tom trenutku smo bili šokirani, ali odmah potom počeli smo da se radujemo. Čula sam se sa prijom Cecom i čestitale smo jedna drugoj. Svi sad sa nestrpljenjem čekamo dolazak našeg malog unučeta. Verujte da nije važno da li će biti dečak ili devojčica, samo da dete bude živo i zdravo i da sve prođe u najboljem redu. Ne znam detalje o svadbi. Treba da razgovaram sa Cecom ovih dana, pa ćemo da se dogovorimo. Sad je najvažnija trudnoća. I budući deda je oduševljen, tetke takođe jedva čekaju sestrinu bebu – kaže Danijela Rodić.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila