Ekstra seksi pevačica DUŠICA GRABOVIĆ jednostavno ne može bez Melburna koji joj je, bez obzira što živi u Sidneju i Beogradu, na srcu! Iz hladne Srbije, ona će aterirati u toplije krajeve Australije.

 

Prvi nastup je na dočeku Nove godine, 31. decembra u Srpskom sportskom centru Keysborough. Sledi Božićna zabava u sali crkvene opštine Sveti Georgije u Sent Albansu, 7. januara, pa onda doček Srpske nove godine u sali crkvene opštine Sveti Sava u Greensborough, 13. januara.

Posle kraćeg predaha koji će ova vrckava i harizmatična bruneta sigurno iskoristiti da obiđe egzotična mesta Australije, ona će ponovo u Srpski sportski centar gde će 1. i 2. februara zabavljati goste.

Nešto ozbiljniji angažman kreće krajem februara u okviru njene i Darka Filipovića „Australijske turneje 2020“. Počevši od Perta 28. februara, pa preko Adelaida (29.2.), Brizbena (6.3.), Sidneja (7.3.) i konačno za Dan žena, 8. marta, ponovo u Melburnu (SSC Keysborough) – eh, taj, pusti Melburn.

Nema sumnje da će posetioci uživati u pesmi i igri pevačice koja osim pevanja nudi i vizuelne efekte poznate kao „raj za oči“.

U prilogu pogledajte poster i na vreme planirajte. Dušici i njenim gostima želimo srećnu i dinamičnu 2020. godinu i puno uspeha na svim poljima.

Rade BERAK


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila