U petak, 26. jula, u Purple Emerald, na 349 High St. Northcote, održava se Balkan Beats Night na kojoj će prisutne zabavljati ekstravagantna i sexy Tatjana Lazarevska. Pratiće je svestrani muzičar Admir Tokić.

Pevačica koja skoro pet godina živi u Melburnu, kako vreme prolazi sve je bolja i bolja u svakom pogledu. Postala je nezamenjiva na zabavama raznih vrsta a budući da njen repertoar, osim makedonskih, obuhvata i hitove da prostora Ex-YU, to je garancija da je na svakom nastupu živo i dinamično.

Party girls: Na sinošnjoj zabavi Tatjana (prva desno) sa prijateljicama Nadom Najdovski i Lenny Naumovski

Tatjana je ogromnim hitom “Ace, Ace” sebi obezbedila besmrtnost u makedonskoj narodnoj muzici ali daleko od toga da ne radi na novom projektu koji će, sigurni smo, biti pravo osveženje i prijatno iznenađenje za sve njene pratioce i obožavaoce. Međutim, kako sama reče, ne žuri joj se. Ima stalno zaposlenje i muzika koja joj je najveća ljubav dođe joj kao trenutak opuštanja i izduvni ventil za oslobađanje viška energije koju ona očigledno poseduje.

Ljubav bez granica: Tatjana i Novica koriste svaki trenutak da pokažu koliko se vole

I njen muž Novica Vasilevski je pevač koga ljubitelji muzike pamte po hitu “Paša, paša” i “Ne beri gajle”. On ređe nastupa ali njih dvoje u duetu svakako spadaju u kategoriju kao najlepši i najskladniji muzičko-bračni par sa prostora Balkana koji žive u Australiji.

Kao osoba koja osim profesionalnog izvođenja pesama, Tatjana sa istim entuzijazmom radi i na svom izgledu, što je na prvi i na svaki drugi pogled, očigledno, moramo se složiti sa konstatacijom iz samog naslova da je upravo kao vino – što starije to bolje i pitkije.

U to se naravno možete uveriti ako 26. jula od 8 sati uveče budete u Purple Emerald. Lud provod je zagarantovan.

Rade BERAK


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila