Pripremila: Slavica MOMAKOVIĆ

 

JASNA ĐOKIĆ

Šta zna želja šta je nemoguće? Poželela bih da ponovo počne normalno da se živi, da se što pre zaboravi tuga, bol i sve što nas loše okružuje. Poželela bih; mir i izlaz iz ove situacije koja nas je zadesila, celom svetu pa i nama zdravlje, sreću, ljubav, veru, nadu u bolje sutra.

Neka strah, panika,bolest, završe u 2020- oj i neka nam sa verom u Boga, nadom zahvalnošću bude srećnija 2021. godina.

Mojim obožavaocima poželela bih da slušaju uvek kvalitetne pesme, mislim i na druge izvođače, a ja ću se truditi da svoju energiju i emociju prenesem na svakog kome pevam. Hvala svima koji me prate.

MIĆO  RADOVANOVIĆ

Želim čitavom čovečanstvu, da ovaj atak na svako živo ljudsko biće bude neuspešan i da se ova sadašnjost nikad ne ponovi. Radujemo se svi novoj budućnosti, neka nam bude makar kao što je bilo pre korone… Bio sam učesnik direktni u ovoj svetskoj pandemiji i jedva sam izvukao živu glavu. Iz ove moje preživele glave, želim svima od srca Srećnu novu 2021. godinu.

MAJA ĐORĐEVIĆ – ZVEZDA GRANDA

U Novoj godini želim da svi budemo zdravi! Da ova bolest nestane i ode što pre! Korona je zlo, strah i tuga! Želim da ponovo među nama zavlada ljubav, radost i smeh!

Bože molim Te, sačuvaj nas od svakog zla, svake nesreće i bolesti.

Svima želim zdravlje, jer je to najveće bogastvo. Takođe i sve ostalo što je sreća, napredak i uspeh, uz zdravlje ima duplu vrednost.

ALEKSANDAR ĐORDEVIĆ 

Kako se približava kraj 2020. godine, verujem da kod svih ljudi nada prerasta u jednu veliku želju, da se pandemija Korone virusa završi i da nam Nova godina udahne novi život bez maski, slobodu, mir, sreću i zdravlje. Iskreno želim svima da bude tako.

Muzika je moj svet, pa zato celom covečanstvu želim pesmu, mnogo veselja i jubavi bez granica.

SREĆNA NOVA 2021.GODINA!

NELA BIJANIĆ 

Celom čovečanstvu želim da u ovom ludilu dodje kraj,  da se u narednoj godini vratimo još jači. srećniji i nastavimo tamo gde smo stali. Neka ste svi živi i zdravi, jer posle tunela mora doći svetlost…

Voli vas vaša Nela Bijanić!

OLIVER MIJANOVIĆ – ZVEZDA GRANDA 

U narednoj godini želim čovečanstvu da bude srećniji zdraviji, veseliji, da sve što je loše ostane iza nas, da se nastavimo grliti, voleti i pevati. Živi bili dobri ljudii!

Vaš, Oliver Mijanović.

JASMINA MILANOVIĆ – Umetnički rukovodilac vokalnog ansambla “Ogrlica”

Godinu 2020. sigurno niko od nas neće zaboraviti. Teška je bila, puna straha i neizvesnosti, ali lično, ostaće mi i u lepom sećanju po nekim stvarima; spašen mi je život, saznala sam da ću postati baka, dobila sam psa, moju jazavičarku Micu.

Dragi moji čuvajte se, ali nemojte da živite u strahu, jer onda to nije život. Budite odgovorni prema sebi i prema drugima.

Sve najbolje vam želim, svakoga dana nađite razlog da se nasmejete od srca. To je siguran recept za borbu protiv stresa. Živeli!

SAŠA RAKIĆ – Tekstopisac 

Godina Nova

Kao na jelkama najlepši ukrasi,

sa lica nek vam blistaju osmesi,

godina nova na vaše adrese,

nek puno zdravlja i ljubavi donese.

Podignite čaše uvis do plafona,

nek u staroj godini ostane Korona,

svi u kolo hajde batalite probleme,

nek tačno u ponoć svima bolje krene!

Čitaocima portala “Svet Australia”, prijateljima, kolegama i svim ljudima dobre volje, poželeo bih u Novoj godini; dobro zdravlje, optimizam i volju, jer pomoću njih i nemoguće možete učiniti mogućim. Naravno, najveća želja je svakako da se oslobodimo Korone, vratimo u normalne životne tokove, ali sa mnogo više međusobne empatije, solidarnosti i sloge, jer nas je ova situacija naučila da nevolja ne bira ni naciju ni socijalni status. Nadam se da ću u narednoj godini moći da vas obradujem sa novim pesmama, a i pesmama koje su snimljene ali čekaju neko bolje vreme da ugledaju svetlost dana. Čuvajte jedni druge..

Vaš, Saša Rakić.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila