Kada Rože (Roger Federer) izlazi na teren sve oči se obično usmere na njega i njegovu igru. Međutim, on je u utorak na neki način bio u senci. Njegov protivnik ga je možda i saterao u jednom trenutku u mišju rupu odakle se na volšeban način izvukao i zakazao polufinale sa Novakom Đokovićem, međutim, pažnju publike ovoga puta privukla je glavni sudija i sve oči su bile usmerene ka njenoj stolici.

Razlog nije bio nezadovoljstvo nekom odlukom ili svađom koju teniseri praktikuju; razlog je bio izgled Marijane Veljović i navijači prosto nisu skidali oči sa nje

Čak se ni teniserka Eženi (Eugenie Bouchard) nije mogla koncentrisati na meč jer su joj oči bile uprte na Veljovićku. Ona se nije nadala i nije bila jedina, da će pretragom na Google, otkriti da je žena iza mikrofona prelepa Srpkinja.

Bušar je u svom Twittu napisala: “Sudija u ovom Rože/Tennys meču je prelepa”.

Marijana se za svoj položaj izborila krajem 2015. kada se našla na vrućoj stolici na nekim od najvećih utakmica u teniskom kalendaru.

2018. godine sudila je finale za žene Australian Opena, a 2019. bila je glavni sudija finala za žene u Wimbledonu.  Kasnije 2019. godine bila je sudija u finalu Fed Kupa.

Pogledajte neke od naslova svetskih medija:

O Marijani Veljović se privatno malo zna. Nije prisutna na društvenim mrežama i strani novinari nisu uspeli iskopati baš mnogo o njoj. Muči ih dilema: da li je udata, koliko godina ima budući da se glavni sudija postaje posle 40 (po izgledu smatraju da je između 30 i 40), doznali su da je diplomirani ekonomista, te da osim srpskog odlično barata engleskim, nemačkim, italijanskim i španskim jezikom.

Ono u čemu se svi skažu je da je u pitanju prelepa žena i vrhunski i teniski sudija sa autoritetom.

Svaka čast Marijana, ponosni smo na tebe!

Rade BERAK


1 KOMENTAR

  1. “na nekim od najvećih utakmica u teniskom kalendaru”.
    Pardoniram, pise se; na nekim od najvecih MECEVA, a ne utakmica!

    Oficir JNA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila