Grupa popularnih estradnih umetnika iz Makedonije boravi na turneji po Australiji. Čine je: izvanredan vokal Orce Stevkovski, te muzičari, svestrani Goce Kostoski Pejak i saksofonista Masar Mustafov. Doveo ih je menadžer iz Sidneja Trajče Gulevski.

Međutim, šlag na tortu je vrckava flamboyant bombshell Tatjana Lazarevska koja, kako je poznato, već nekoliko godina živi u Melburnu.

Ekstravagantna i gostoprimljiva Tajči (nadimak koji joj je dala naša redakcija) srdačno je dočekala kolege iz “tatkovinata”, sa kojima je nastupila u Pertu i u par gradova Novog Južnog Velsa, uključujući Sidnej.

Poseban spektakl je ostavljen za najmuzikalniji grad – Melburn. Naime, u sali Makedonske pravoslavne crkve Sv Zlata Meglenska u naselju Hoppers Crossing, umetnici iz Makedonije, sa svojom gošćom Tatjanom Lazarevskom, u subotu, 8. juna, biće obećavaju spektakl pa je to prilika za sve ljubitelje lepe pesme da dođu. Na taj način im se pruža prilika da se upoznaju i druže sa vrsnim pevačima i muzičarima i da, naravno, uživaju i leče nostalgiju uz njihove pesme iz starog kraja.

Rade BERAK


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila