Lepa Brena odlučila je da stavi tačku na neuredan život, mnogo rada i putovanja bez kraja, a onda rešila da se pošteno odmori.

Pevačica je uzela odmor i otišla kod svoje sestre Fakete u Kanadu gde sa njom i njenom decom provodi slobodno vreme uživajući. Kako je otkrila, godinama je usputno posećivala sestru s kojom nije stizala ni da se ispriča, a sada je odlučila da tu grešku ispravi:

“Uživam celim svojim bićem jer sam sa svojim najmilijima. Puno mi je srce što sam ispunila nešto što godinama želim. Ležemo rano i budimo se rano sa izlaskom sunca, koje je izvor života. Doživljavam nešto što mi je celog života falilo. Došlo je vreme da sebi pružimo neka zadovoljstva koja tokom minulih godina nismo mogli zbog male dece i karijera. Možda to za nekog nije ništa posebno, ali za mene koja sam to godinama želela je velika i dragocena stvar. Svaki put kad sam dolazila u Kanadu bilo je to kombinovano poslovno-privatno putovanje, jer sam se sa porodicom moje sestre družila pre ili posle koncerata koje sam imala u Americi i Kanadi. Onda sve bude na brzinu i pošteno ne stignemo ni da se ispričamo, a kamoli da kvalitetno provedemo zajedničko vreme. Jedva i stignem da malo vidim moju sestru koja živi sa familijom u Edmontonu i njenu ćerku Majdu, koja, kažu, najviše liči na mene, a koja je udata i živi u Keloni sa svojom porodicom, mužem Rajanom Dekom i decom Viktorijom i Dominikom. Sad je vreme da loše navike ispravimo i da se posvetimo jedni drugima” – kaže Lepa Brena, a piše Republika.rs.

Ona je ispričala da su članovi njene familije uzeli godišnje odmore po dogovoru i smestili se kod jezera na tri nedelje.

“Još u decembru smo se dogovorili da ćemo uzeti odmore u isto vreme da bismo bili zajedno kao što nismo nikad ranije uradili. Zaželeli smo se jedni drugih, sada je cela familija iz Edmontona i iz Kelone na okupu. Sa mnom je došla moja Kata. To je jedno predivno druženje, gde svaki dan osmišljavamo gde ćemo da idemo. Sreća je i što nam je vreme prelepo, pa možemo da obilazimo sve što želimo i idemo u spa-centre, kupališta i rizorte sa prirodnom vodom iz gejzira. Iznajmili smo lepu kuću na samoj obali jezera. Uživamo u miru i tišini”, objašnjava folk zvezda.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila