Kad neko toliko dugo i tako suvereno vlada estradnom scenom, onda je on ništa drugo do živa legenda! Ne samo u svojoj rodnoj Srbiji, nego svugde u svetu gde se narodna muzika sluša.

Miroslav Ilić je u petak veče započeo svoju ko zna koju turneju po Australiji u kojoj je dugo, dugo vremena držao rekord po poseti zajedno sa Lepom Brenom ostvarenim sredinom 80-tih prošlog veka. Samo je Ceci pošlo za rukom da pomeri granice turnejom 2010. i verovatno taj rekord kad su u pitanju naši pevači nikada neće biti dostignut.

Večeras, kao košnica prepunoj sali Heritage Bar Receptions u melburnškom naselju Epping, Miroslav je sa svoje dve gošće, duetom poznatim pod imenom “Šmizle” i muzičkim velemajstorom Raškom Ravigorom Spasojevićem, prosto raspametio publuku koja je pokazala zavidno znanje njegovih hitova koje je horski sa njim pevala.

Na scenu su prvo izašle mlade devojke iz Srbije Milica Ranković i Kristina Spalević koje čine bend “Šmizle” koje su se na izvanredan način prerdstavile publici. Kako pevanjem, tako i izgledom i scenskim nastupom. Na kraju su i same, kad je proradio adrenalin sišle u publiku i sa istom đuskale.

U svom dobro poznatom maniru i uzrečicom “tek smo počeli”, Miroslav je izašao na binu. Pre toga sledilo je slikanje sa obožavaocima, pre svega ženskog roda. On sam je u poznatom maniru i na učtiv način pozdravio sve prisutne, posebno naglasivši familiju Nikolić za koju ga veže čvrsto i dugogodišnje prijateljstvo.

Popularni pevač je posetioce držao na nogama, tako da niko gotovo i nije primetio da se sabajle polako približavalo.

Miroslav sa ekipom idućeg vikenda nastupiti na obali Pacifika – prvo, 29. novembra u Brizbenu, u Willawongu a sutradan, u subotu 30. novembra u Srpskom centru u sidnejskom Bonnyriggu.

Želimo njemu, “Šmizlama” devojkama i Razvigoru prijatan boravak u Australiji.

Više fotografija na Facebook strani autora: https://www.facebook.com/rade.berak1/media_set?set=a.10156809646932993&type=3&uploaded=190

Rade BERAK


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila