Kada je krajem prošle godine, zajedno sa ostalim biznisima koji su se nalazili u istoj zgradi u naselju Plenty, izgorela “Sunrise Clinic” našeg Srbina Dušana Čelebićanina, bio je to šok za sve njegove pacijente, ali i za sam njegov izuzetno kvalitetan i profesionalni tim. Ipak, Dušan  nije čovek koji se predaje, pa je odlučio da ne treba kukati već zasukati rukave I otvoriti novu kliniku.

Ovoga puta, našao je mnogo bolje i pristupačnije mesto, u samom srcu naselja Greensborough (101 Grimshaw Street), dostupno svim pacijentima, sa ogromnim parkingom pozadi zgrade. I, pre par meseci, nova klinika, ovoga puta sa imenom D’VINE SMILES, je počela sa radom. Prostorno veća i sa potpuno novim i najsavremenijim instrumentima. Sve to ne bi bilo potpuno da u klinici ne radi tim istinskih profesionalaca i poznavalaca svog zanata.

Profesionalna ekipa: Mary, Stephany, Julijana, Dušan i Aleksandra

Na samom ulazu iza recepcije dočekaće vas osmeh i ljubaznost Stefani Čelebićanin ili Aleksandre Gligorević koje su ujedno i asistenti stomatolozima. Unutra, u ordinacijama, srešćete se sa dvoje visoko školovanih stomatologa dr Julijanom Vučkovom i dr Mary Dang. Obe majstori svog zanata i iznad svega ljubazne i sa puno razumevanja za potrebe pacijenata.

Dr Vučkova sa pacijentom

Glavni stomatology je dr Julijana Vučkova koja je dioplomirala na univerzitetu Queensland sa prvoklasnim počastima, kao najbolji student generacije. Dobitnica je prestižne nagrade “Pierre Frauchard Academy Award”. Pre dolaska u Melburn radila je i kao profesor stomatologije na istom Univerzitetu u Kvinslandu. Večito nasmejana upravo je i neka vrsta fotomodela iz samog imena klinike.

Njena koileginica, dr Mary Dang je diplomirala na Melbourne University gde je stekla zvanje doktora stomatološke hirurgije.

“Kapetan broda”: Dušan Čelebićanin

Sve ovo ne bi bilo potpuno da nema “kapetana broda” – Dušana Čelebićanina, vlasnika klinike i vrhunskog protetičara sa diplomom RMTS instituta. On svojim šarmom i smislom za humor, doprinosi da se svi zaposleni, baš kao i pacijenti, osećaju komotno i prijatno u klinici.

Znači, milion je razloga da posetite ovu stomatološku kliniku, ne samo ako vadite ili popravljate zube, ili ugrađujete proteze, implante, mostove i slično, nego ako želite i estetske zahvate na vašem licu.

Osmeh sve govori: Dr Julijana Vučkova i Dušan Čelebićanin

Jedno što je sigurno je to da ćete iz klinike, nakon završetka tretmana, izaći sa božanstvenim osmehom, baš kao što i sam naziv “D’vine Smile” sugeriše.

Za više informacija, posetite njihovu web stranicu: dvinesmiles.com.au ili pošaljite email na: info@dvinesmiles.com.au a možete ih i nazoviti na broj klinike: (03) 9434 0450, koji isto imate i u reklami.

 

Rade BERAK


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila