Poznati makedonski pevač i neodoljivi šarmer na estradi, Blagoja Grujovski, našao se na promociji knjige Olivere Ćirković “Ja Pink Panter” koja je izazvala nezapamćeno interesovanje u regionu. Zapravo to je njena konfesija, odnosno biografija kao članice kriminalne grupe “Pink Panter” koja je dolijala u Grčkoj. Olivera je osuđena na 12 godina zatvora iz kojeg je izašla posle šest i odlučila da okrene novu, mirniju i lepšu stranicu života.

Koliko iskrenosti ima u tome, svedoče i same njene reči, napisane u zatvoru:

“… Dok pišem ove redove, prošlo je više od četiri godine od mog ulaska u zatvor. Svi vi koji ste mi poslali pismo, razglednicu ili dali neki pozitivan komentar a on nekim čudnim Božijim putevima stigao do mene, znajte da ste mi dali snagu da preživim i nadam se možda i nečemu neostvarljivom. Znajte, da se tamo negde daleko, u tuđoj zemlji, jedan zatvorenik radovao dok mu je duša plakala. I živeo je taj dan kao kraljević iako je bio prosijak…”

Olivera je za one koji je znaju nekada igrala košarku za Crvenu zvezdu i tadašnju reprezentaciju Jugoslavije pod devojačkim prezimenom Vasić.

Hvala Blagoju za ustupljenu fotku sa promocije, a Oliveri svako dobro u novom životu.

Rade Berak


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila