Pjevačica Jelena Karleuša je teško podnijela to što se saznalo da je njen muž starleti Soraji Vučelić navodno kupovao skupocjene poklone, pa je preko više posrednika tražila od nje da to negira, ali je odbijena, piše Kurir.
Karleuša na sve načine navodno pokušava da dođe do Soraje kako bi je nagovorila da demantuje da je bila u tajnoj vezi s njenim suprugom Duškom Tošićem, što je Kurir razotkrio.

Podsjećanja radi, bivša učesnica rijalitija Veliki brat i sportista navodno su se viđali oko godinu dana, i to baš u periodu dok je mala od skandala bila prisna s fudbalerom Ognjenom Vranješom. Tada je, prema riječima Kurirovog izvora, Tošić imao važnijeg posla – uživao je sa Sorajom u Turskoj i kupovao joj skupocjene poklone – narukvicu od 60.000 evra, garderobu i cipele, o čemu se pisalo proteklih dana. To saznanje je pjevačica teško podnijela i sada joj je najvažnija misija da manekenka sve demantuje.

Soraja se, naravno, poklonom i pohvalila na svom Instagramu te tako (ne)svjesno razotkrila aferu s fudbalerom i oženjenim čovjekom, pišu srpski mediji.

– Jelena je mjesecima sumnjala da Duško nešto petlja sa Sorajom, ali nije bila sigurna. Tada se i ona viđala sa Vranješom, pa se nije obazirala toliko na muža i njegove avanture. Sada, kada je ostala bez Ognjena i kada su tajne veze njenog supruga izašle na vidjelo, shvatila je da je bila u pravu i da ni Duško njoj nije bio vjeran. Zato je i Vranješu rekla da njen muž mora da bude kriv za razvod, a ne ona. Dokaze ipak nije uspjela da prikupi, a sve je krenulo nizbrdo zbog toga što je najprije ona razotkrivena. Sad je boli to što svi znaju koliko je Tošić široke ruke i da je čitavo bogatstvo trošio obasipajući Vučelićevu poklonima. Toliko joj je krivo da je odmah okupila armiju ljudi i zamolila ih da na sve načine dođu do Soraje i traže da demantuje sve što je izašlo u Kuriru – priča izvor blizak pjevačici i dodaje da je starleta jasno stavila do znanja pjevačici da od demantija nema ništa.

– Ona jeste na Instagramu napisala da joj nije jasno zašto je upliću u još jednu aferu, ali to nije demanti. Soraja ima stabilnu vezu i ne zanima je to što Jelena preko svojih posrednika pokušava da je vrbuje da demantuje priču koja je do detalja tačna. Otkako joj je zabranjen ulazak u Srbiju, Soraja se nije oglašavala i nema namjeru to da čini, a ponajmanje da demantuje vezu s Duškom koja je bila strasna i burna. Duško je s njom doživio što nije ni sa jednom i to je sam pričao prijateljima i saigračima – završava izvor.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila