Vesna Zmijanac veruje da bi njena ćerka Nikolija i Jelena Karleuša napravile pravi “bum” na estradi kada bi snimile duet.

Folk zvezda starije generacije kaže da privatno gotivi “malu od skandala”, pa bi zato volela da baš sa njenom naslednicom ukrsti glas.

“Karleuša i Nikolija bi napravile “bum” na estradi kada bi snimile duet. Jelenu mnogo volim, ona je divna osoba i jedna avangarda”, ispričala je Zmiki.

Ona je istakla da pored toga što Nikoliju savetuje u vezi sa muzičkom karijerom, svojoj ćerki govori i kako bi trebalo da izgleda na sceni:

“Uvek sam bila za to da se Nikolija malo slobodnije oblači. Da ja sada imam 20 godina, grmelo bi sve! I dan-danas ljudima ispada vilica kada vide moje stare spotove u kojima sam provokativno obučena. Neke komade i haljine iz tog vremena je uzela moja ćerka, dok sam ostatak poklonila Goranu Stojičeviću Karameli da bi imao za svoje imitacije”, otkrila je Vesna.

Folk zvezda se ne stidi toga što i dalje redovno tezgari i poručuje da ne planira da se povlači sa estrade.

“Nikolija je veliki potrošač, zato moram mnogo da radim. Čuvam unuku Reu kada je frka, onda je baba tu. Volim da je vodim na Bukulju, ali u poslednje vreme češće je sa Niki upravo zbog toga što ja dosta tezgarim, pa nisam ni u Srbiji”, objasnila je folkerka.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila