Učesnica rijalitija “Zadruga 2”, Zorica Marković u jednom trenutku je tokom boravka u rijalitiju za svoju koleginicu Vesnu Zmijanac rekla da je zaboravljena žena koju je ona vratila na scenu.

A sve je zapravo poleo kada je Nenad Aleksić Ša pričao o prijateljima u rijlaitiju i kao mu ljudi zameraju što se druži sa nekim ljudima koje oni ne vole. Na to je Zorica Marković imala šta da kaže, a tom prilikom je pričala šta joj je uradila Vesna Zmijanac.

Naime Zorica je tada ispirčala sve o njenom odnosu sa Vesnom Zmijanac koju je kako je ispirčala “dovukla” sa Bukulje te kako tada Vesna nije mogla da peva jer godinama nije radila.

“Ja sam 30 i kusur godina Vesni Zmijanac prijatelj i mislila sam da je i ona meni. Međutim, ona je čekala i najmanju sitnicu da mi ga zabije. Što javno, što ispod žita, da ne pričam dalje. To me je koštalo para i karijere. Ona je bila zaboravljena žena od 120 kilogarama, Ja je izvčem sa Bukulje i dovedem kod mene u restoran da pevam, međutim ona nije mogla da se raspeva jer godinama nije nastupla.”

Zorica je još neke detalje iz života pevačice iznenla, a između ostalog i to da je sa Vesninim bivšim dečkom i dalje u prijateljski odnosima.

Vesna nije mogla da odćuti na to što je Zorica komentarisla pa je samo kratko rekla šta misli o njoj.

“Ta žena je jedna nesreća i bolje joj je da ćuti. O njoj ne bih više komentarisala”, rekla je Vesna Zmijanac za “Srpski telegraf”.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila