Kada neko pusti u etar pesmu na Dan zaljubljenih, a spot za 8. mart, mora da se radi o nekome ko je zaljubljen u žene i u ljubav. To potvrđuje i frontmen grupe “Valentino”, Zijo Rizvanbegović.

“Normalno je da smo novu pesmu ‘Brodolom’ vezali za oba praznika ljubavi jer je ljubav tema gotovo svih pesama grupe ‘Valentino’”, kaže Zijo, dodajući da je pesma tipičan balkanski hit u najavi.

“Zna se recept, vesela melodija, poletni ritam i tužni tekst. Prve reakcije su pozitivne i govore mi da smo pogodili senzibilitet i probudili kod slušalaca onu nostalgičnu iskru koju svi imamo u sebi”.

Za sve one koji vole prepoznatljivi “Valentino” rukopis, ova pesma će “leći na prvu”, a o ljubavnim brodolomima ovaj 59-togodišnji večiti mladić jugoslovenskog pop zvuka kaže: “Ne znam nikoga ko nije emotivno potonuo. Bar jednom u životu. Naravno, i ja sam se često znao nasukati ‘na plitko’, ali je to uglavnom bilo u ranoj mladosti, pa bol vremenom izbledi. Ipak, tu je sećanje, tako da sam se prilikom stvaranja ove pesme prebacio u ranu mladost, izvukao iz arhive momente mladalačkih patnji i pesma je nastala u trenu”.

Inače, spot je sniman širom Balkana, nema specijalnih efekata, već se radi o spotovima iz stare škole. Pesma je u prvom planu, a neopterećujuća slika je tu da je podrži.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila