Iako su imali sukob u Zvezdama Granda, posle kog je Šaban Šaulić i napustio žiri, Dragan Stojković Bosanac ne krije da ga je smrt dragog kolege veoma potresla. Priznaje da jedno vreme nisu bili u dobrim odnosima, ali da ga je veoma cenio i poštovao. Govoreći o Šabanu, Bosanac nije mogao da zadrži suze.

“Da vam kažem iskreno, ja o Šabanovoj smrti više ne mogu i ne želim da pričam. Stvarno me razumite. Sve što je bilo videli ste, videli ste i kako sam primio tu vest i koliko mi je teško. Zbog svega toga ja više to ne želim da komentarišem. I nije u redu da me išta više pitate”, kaže bosanac.

Razumem ja vas, ali ipak ste dobro poznavali Šabana. Godine i godine saradnje su iza vas.

Šaban je bio legenda, i to će i ostati. Mi muzičari smo učili od njega, bila je čast i zadovoljstvo raditi sa takvim vokalom, a pre svega sa takvim čovekom. Takav pevač nikada se više neće roditi. Takav glas, takav izgovor teksta! Ma, bre, svi da zaneme od toga. E to je bio Šaban Šaulić, i ja još uvek ne verujem da se to njemu desilo.

Da li se sada kajete što jedno vreme niste pričali?

Ma to su gluposti i izmišljotine, ma kakvi… Mi smo gospoda, nama to nikad nije priličilo, sve je to prenapumpano zbog emisija.

Više od tri decenije ste sarađivali sa Šabanom, jel vas nekada upoznao sa venbračnim sinom Robertom? Jel patio što Robert nije odgajen kao njegova ostala deca?

Te stvari mene ne zanimaju, to je intimna porodična stvar i to se mene ne tiče, molim vas da me o tome ništa ne pitate. Takve stvari su opasne, molim vas izvinite i razumite me, nemojte me takve stvari pitati.

Šta se dešava u Zvezdama Granda, što ste se onoliko pobesneli na Karleušinog kandidata Bojana Bodu, pa ste čak opsovali?

Nije me on uopšte iznervirao već neko iz žirija. Nijedan komentar nije bio upućen njemu, to je bilo nešto između nas interno, sve što ste čuli bilo je upućeno nekom iz žirija, a ne kandidatu.

A vaš komentar: „Šta jedna pi*da može da napravi, to ni Putin ne može da spoji.“? Mislili ste na Jelenu Karleušu?

Da, ja sam to rekao i stojim iza toga.

Da li se situacija između Karleuše i Snežane Đurišić smirila?

Ne znam ja ništa o tome. Ništa ja ne vidim niti čujem, to je između njih dve, ne bih se ja tu mešao.

Sa kim se vi najviše svađate, ko vas od članova žirija najviše nervira?

Nisu to svađe, to su prepirke koje su postale deo emisije. Da ti iskreno kažem, nekad me svi nerviraju, a sigurno i ja njih.

Da li vam smeta kada vam Popović naređuje šta da radite?

Meni Popović ne može da naredi ništa, niti on to pokušava. Tamo svako od nas ima pravo da radi šta želi, pa zato smo i tamo.

Kako ne može, pa zar on i Snežana kao produkcijski žiri ne rade šta požele?! Više puta ste mu zamerili što su nekog pusti da prođe dalje.

Popović najviše gleda kako devojke izgledaju, pa tek onda kako pevaju, i to mu stalno zameram, ali on radi kako misli da treba.

Jel Ana Bekuta smršala? Znamo da je stalno na nekim dijetama, čak ste se i vi šalili zbog toga.

Ne znam da li je Ana smršala, ne zagledam je, ali stalno se bori sa nekim salatama, ništa konkretno ne jede.

Uskoro se bliži 8. mart, gde ćete izvesti ženu? Na koncert Marije Šerifović ili na Đanijev koncert?

Ma ja idem na sve koncerte.

Da li se vidi da je JK poljuljala afera?

Jelena je profesionalac u svom poslu, tako da se ponaša kao i uvek, a tako i treba. Privatni život ne treba da utiče na posao. Ne brinite vi za nju, ona stoji čvrsto na zemlji, ne može nju ništa da poljulja.

SVET

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila