Kao što je i najavljivano, Djani je priredio najveću osmomartovsku žurku, okupivši 20.000 ljudi u Štark areni i priredivši im spektakl za nezaborav!
Folk zvezda je uz ovacije dočekan u najvećoj dvorani na Balkanu zapevavši pesmu “Nema me” uz pratnju Endžija Mavrića i orkestra, podigavši već od prvih taktova publiku na noge i  atmosferu do usijanja.
– Dobro veče, familijo! Dobro mi došli. Drago mi je što vas vidim u ovolikom broju i odmah na početku želeo bih da svim damama čestitam 8. mart- rekao je Djani koga je sve vreme pored bine podržavala supruga Sladja, bez koje, kako je priznao, ne bi bilo ni njegove uspešne karijere ni koncerta u Areni.
Folk pevaču podršku su pružali i članovi porodice kao i organizatori koncerta “Kamarad produkcija” i “ Princip group”  koji su organizaciono i produkciono pomerili granice na ovim prostorima.
Dobro raspoloženje nisu skrivali ni Djanijevi gosti, Seka Aleksić, Jana, Andreana Čekić i Pedja Medenica koji su svojim hitovima pomogli Djaniju da njegov koncert ostane upamćen kao spektakl koji će i u godinama koje slede biti teško nadmašen.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila