Gordana Šaulić, udovica legendarnog Šabana Šaulića koji nas je zauvek napustio 17.februara u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, ne prestaje da krivi sebe zbog pevečeve smrti. Ubeđena je da je bi on danas bio sa njima, samo da mu je zabranila putovanja i gostovanja, na kojima je i izgubio svoj život.

Kako je još dodao naš izvor, Goca, ali i ostali članovi porodice Šaulić, danima su na lekovima za smirenje. Ne mire se sa činjenicom da ih je Šaban zauvek napustio.

– Ilda, Mihajlo i Sanela su potpuno slomljeni i na lekovima su konstantno. Međutim, svi oni već imaju svoje porodice i partnere pa u tom bolu nisu sami. Goci je najteže jer je ona ostala bez svoje najveće ljubavi sa kojom je provela više od četiri decenije života – priča naš izvor i dodaje.

– Ona ima promene ponašanja. Od one u kojoj ponavlja da je Šaban na putu i da će doći svaki čas i da će je nazvati telefonom, do one druge u kojoj potpuno svesna ponavlja kako je ona kriva za njegovu smrt te kako je trebala da mu zabrani da otputuje u Nemačku- priča izvor blizak porodici za „Alo!“.

-Šaban je puno radio, iako je govorio da je željan odmora. Svaki put kada bi ga neki gazda kluba zvao, on nikada nije odbijao posao. Želeo je da svoju decu i unuke obezbedi, da napravi lepu i veliku svadbu sinu Mihajlu… Goca sada žali što ga je u tome podržavala. Misli da je trebala da mu zabrani i da bi je on poslušao. Neutešna je – završava naš izvor.

Kako smo još saznali, nakon sahrane kralja narodne muzike, porodica je u jednom restoranu u Beogradu organizovala ručak za najbliže prijatelje, kolege i porodicu, odakle su svi otišli u dom Šaulića.

-Niko nije želeo da ostavi Gocu, Ildu, Sanelu i Mihajla. Iz restrorana su svi skupa otišli sa porodicom u dom preminulog pevača, gde su do 3 sata iza ponoći evocirali uspomene na njega, na druženje sa njim, gledali su slike, prisećali se zajedničkih momentata… Bilo je jako emotivno i tužno – kaže za „Alo!“ jedan od prijatelja koji je tome prisustvovao.

Kako nam je još rekao, iako su se svi razišli oko 3 sata, porodica nije mogla da zaspi, već je budna dočekala zoru kako bi se uputila u večnu kuću njihovog voljenog oca, supruga, dede… i kako bi upalili sveću i bili sa njim.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila