Folk zvezda Dragana Mirković otkrila je da se sa estrade čuje samo sa Lepom Brenom.

Luče iz Kasidola voli da se ispriča sa starijom koleginicom sa kojom je, kako kaže, prošla sito i rešeto. Gaga naglašava da je sa svim koleginicama u dobrim odnosima, kao i da posebno poštovanje ima prema Jeleni Karleuši.

“Od kolega sa estrade jedino kontaktiram sa Brenom, koja je u mom životu duže od 30 godina. Nas dve smo mnogo toga i lepog i ružnog prošle zajedno. Jako smo vezane i sa njom imam neki poseban odnos. Volimo da razgovaramo o stvarima koje nisu vezane za posao, već se tiču naših privatnih života”, ispričala je Dragana Mirković za Informer.
Iako sa ostalima manje komunicira privatno, Dragana naglašava da je sa svim kolegana u dobrim odnosima.
“Tu pre svega mislim na Mileta Kitića, Šemsu Suljaković, Kemala Malovčića. Godine poznavanja, druženja i rada su iza nas”.

Poslednjih nekoliko godina, Dragana je baš bliska i sa Jelenom Karleušom.

“Nas dve imamo specifičan odnos. Poslednji put smo se videle pre šest godina na snimanju novogodišnjeg programa na mojoj televiziji. Dva puta u životu smo popile kafu, ponekad se dopisujemo, ali ne mogu da kažem da smo prijateljice. Mi imamo nešto što je još važnije, a to je međusobno poštovanje. Meni je nekada draže to, nego da mi neko govori “maco, kuco”, a iza leđa ko zna šta. Jelena je mene kao čoveka izuzetno iznenadila”.

“Pre dva meseca jedan moj poznanik oboleo je od raka. Ja sam objavila na Instagramu da mu je potrebna pomoć i zamolila nju da to objavi, jer je ona definitivno najpraćenija ličnost kod nas na društvenim mrežama. Ona je odmah kontaktirala i lekare u Grčkoj koji su lečili njenu pokojnu majku Divnu, kao i stručnjake u Turskoj. Sve je angažovala kako bi taj moj poznanik dobio mogućnost da ode na jako bitan pregled. Učinila je sve što je mogla, ali je, nažalost, za njega bilo kasno. Pokazala je koliko je humana i dobar čovek i koliko je drugačija od onoga kako se predstavlja u javnosti”.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila