Američki glumac Žan Klod Van Dam javno je pohvalio novi hit Dragane Mirković pesmu pod nazivom “Zamena” i nije krio oduševljenje istom.

Holivuska zvezda je prijatelj sa Draganom i njenim suprugom Tonijem, mada pevačica nikada nije potencirala priču o njihovom prijateljstvu.

Žan Klod je imao priliku  da čuje Draganinu novu pesmu koja ga je oduševila, kao i glas naše pevačice, pa je njenu novu numeru sa ponosom, kako je i napisao, podelio na društvenim mrežama.

– Draga Dragana Mirković, veoma sam ponosan što predstavljam ovaj fenomenalan video i tvoj božanstveni glas. Sva moja ljubav tebi, svim Balkancima, i takođe ljubav za tvog supruga Tonija – napisao je Van Dam kog prati preko 17 miliona ljudi i izazvao salvu komentara iz čitavog sveta.

“Objasnila je amerikancima šta je muzika”, “Zvuči odlično, iako ne razumem o čemu peva”, “Divan izbor, čestitam”, “Jako mi se dopada, moram da potražim druge njene pesme”, samo su neki od stotina komentara koje su fanovi sa svih meridijana ostavili svom idolu, a pesma je skupila oko tri hiljade lajkova odmah po objavljivanju.
“Hvala ti dragi prijatelju, učinio si me ponosnom i srećnom. Hvala tvojom fanovima na divnim komentarima”, napisala je Dragana i podelila objavu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila