Prošle godine, u februaru, Diana Dinić je organizovala „Miracle babies fundrising function“, na kojem je glavni gost a ujedno i najveća atrkcija bio čuveni kantautor Alen Slavica koga pamtimo po mnogi nezaboravnim hitovima od kojih je svakako najveći evergreen „Dao sam ti dušu“. Sam umetnik je prihvatio ulogu sponzora ove, pre svega, izuzetno humane i ljudske akcije, tako što se evo već treću godinu odaziva pozivu da iz Amerike gde živi, doputuje i bude deo ovog događaja. Tako će biti i ove godine s tim što se ujedno slavi i Dan zaljubljenih, odnosno „Valentinovo“ ili „valentine  Day“, kako ga u Australiji nazivamo.

Zabava će se održati u subotu, 16. februara sa početkom od 19 časova, u GRANDE RECEPTIONS Epping. Popularni pevač će imati i gosta u vidu talentovanog i svestranog DJ Juliusa Mačkarofskog. Sav prihod od večeri namenjen je deci koja su izložena porodičnom nasilju.

Nema sumnje da će to biti zabava za pamćenje, jer je Alen vlasnik mnogih nezaboravnih hitova. Dakle, bez obzira da li ste zaljubljeni ili niste, ne manje stvar – ovo je pre svega humano veče koje će mnogoj deci značiti mnogo. Zato, obezbedite karte na vreme tako što ćete pozvati Dian una telefon 0421 823 132. Detaljnije pratite na Facebook profile samog pevača Alena Slavice, kao i organizatora Diane Dinić.

RADE BERAK 

Za kraj ove najave, polsušajte i uživajte uz Alenov mega hit svih vremena “Dao sam ti dušu”:


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila