Poslije sinoćne žurke, kada su u Zadruzi 2 gostovali Zorica Brunclik i njen suprug Kemiš, u ranim jutarnjim satima nastao je pravi haos, koji je izazvala Luna Đogani. Đoganijeva vidno iznervirna odbijanjem svog novog dečka Marka da ide sa njom u WC i ima seks, počela je da vrišti na njega i plače.

Pre toga su izgladili svađu nastalu za vrijem žurke, jer je kao i svaki narcis željna pažnje i divljenja zamjerala Miljkoviću da ne pokazuje javno pred svima koliko mu znači i govori joj da je lijepa. U toku te svađe, da bi mu dokazala koliko joj znači, čak je prvi put javno priznala da joj je Gastoz bio samo KRES šema. Koliko to skaradno i prostački zvuči vidljivo je pogotovo kada izgovara jedna djevojka.

Pošto je na njeno  insitiranje i molbu da idu u WC, kao i drugi mparovi pre njih,  i imaju seks naišla na uporno odbijanje Marka,  počela je da histeriše, vrijeđa i ponavlja staru mantru i priču iz Z1 koju vrti kao pokvarena ploča.

Zatim, iz nemoći da Marka privoli na seks,  u bijesu je napala i vrijeđala Marijanu, psujući je najvulgarnije i nasrćući na nju fizički.

Ni tu se rijaliti drugarice nisu uspjele smiriti,  nego je ustala i otišla za Marijanom u dnevni boravak i fizički je napala pred obezbjeđenjem.

Koliko produkcija ima različite aršine za učesnike pokazalo se i tom prilikom, jer su Lunu umjesto u zatvor, gdje odvode ostale nasilnike poslije fizičkog kintakta, odveli na razgovor u produkciju.Ubrzo se vratila,i nastavila kao da se ništa nije dogodilo. Bez kazne, bez pisma ili izvinjenja.

Na mrežama i među gledaocima ili posmatračima događja u Zadruzi 2 vodi se velika polemika zbog čega je TV Pink odlučila da ovako javno štiti i ”pere” Lunu Đogani, šta se krije iza toga da jedna tako velika TV angažuje  ljude sa estrade i novinare, voditelje da pokrivaju ispade, nasilje i sramotu učesnice koju su odredili za glavnu zvjezdu ovog rijaltija – Lunu Đogani?

Pravljenje lažnog dobrog imidža glavne glumice im ne ide od ruke uprkos tolikim statistima dovedenim da joj budu podrška, uprkos brisanju klipova, uprkos prepruci njenih klipova na, kupavanju pregleda na klipovima, pratilaca na njenom Instagramu, uprkos revnosnom brisanju negativnih komentara ispod objava na internetu, sve je to uzalud jer im glavna protagonstkinja, glavna glumica,  nema kapcitet niti inteligenciju da sarađuje, kontroliše svoje seksualne nagone i nasilnu prirodu.

Ne postiji veći blam i poniženje za jednu žensku sobu negi da javno, pred drugim ljudima, a kamoli pred milionima gledalaca moli za seks i to u prljavom WC-u.

Da zaista ima ljude kojima je prvi interes ona a ne njen novac i javno eksponranje, da ima odgovorne roditelje,  sklonili bi je od ovog javnog brukanja i ponižavanja pred kamerama i milionima ljudi. Za njeno dobro. Poslali bi je da se obrzuje, liječi narcisiodnost i da joj neko pruži osnovno vaspitanje. Naravno,  obavezno da se liječi i od agresije. Za to što je loš čovjek i osoba bez epmatije, nažalost,  nema lijeka.

Ali od toga nema ništa. Pink i njeni nastaviće da je koristi ko izvor zarade i profitirati na njenim sramotama, bazirajući rejting ovog rjialita prije svega na količini iritranja gledaoca bludom nasiljem i privilegijama koje ona ima i lažima koje plasiraju nju štiteći i praveći fejk priče sa drugim učesnima takođe.

Do kada će Pink uspijevati da novinare, estradu i medije čini svojim saveznicima u tim lažima i promovisanju najgorih, najprimitivnijih, najprizemnijeh likova iz svog rijaltija ostaje da se vidi.

https://www.instagram.com/p/Bs9uX3whXjNBd1KNMa0gjB2iW0rSIEzGnkV-cY0/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=ue7c3m420n0p

https://www.instagram.com/p/Bs9pr7nnvBh/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1tq39kx62fuyp


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila