Amerikanci u svojoj domovini ne žele da vide ni najtraženije srpske pevače. Zelenu kartu za ulazak u Ameriku godinama već nema Svetlana Ceca Ražnatović, kao i Aca Lukas. I Ražnatovićeva je na listi zabranjenih od 2003, kada je hapšena tokom akcije „Sablja”. Kako su mediji pisali, u ambasadi Amerike zavedena je pod šifrom 410, koja označava „terorizam i terorističke grupe”.

Mediji su krajem prošle godine izveštavali o ukidanju zabrane, čak je i najavljena američka turneja. Međutim, američka ambasada ove informacije niti je potvrdila niti demantovala, navodeći da ne komenarišu pojedinačna izdavanja viza.

Kada je reč o Lukasu, Amerikanci su od njega tražili da uradi test na narkotike. U decembru 2018. otkrio je o čemu je reč.

– Tačno je da su od mene u procesu dobijanja vize tražili da uradim test na drogu. Tražili su oni svašta nešto samo da bi me odbili. Kada sam uradio nalaz mokraće, on je pokazao da u mom telu nema psihoaktivnih supstanci. Međutim, uprkos tome sam odbijen, navodno zbog porodičnog nasilja. Opet sam rešio da u martu zatražim vizu, pa ću videti šta će da kažu! Žao mi je što je publika koja me voli u Americi ostala uskraćena za moje nastupe – rekao je on tada.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila