Viki Miljković godinama je u srećnom braku sa suprugom Draganom Taškovićem Tašketom, ali i dalje ima muškaraca koji bi sve učinili samo da je upoznaju.

Jedan od njih je i M. R.  koji živi u Novom Pazaru i želi da da čitavo bogatstvo samo da mu pevačica zapeva na proslavi povodom rođenja sina. Za to ima i poseban razlog. Naime, članica žirija „Zvezda Granda“ njegova je neostvarena ljubav iz mlađih dana, pa pošto mu je tada bila nedostupna, sada kad je postao uspešan biznismen, želi da odreši kesu i za njen nastup iskešira čak 30.000 evra.

– Viki je najbolja pevačica svih vremena. Ne krijem da sam bio, a i dalje sam, ludo zaljubljen u nju. To znaju i sve moje žene. Kad sam bio mladić, voleo sam da je slušam i gledam. Kad god bih je video na nekom veselju, plašio sam se da joj priđem jer je s njom uvek bio njen muž. Ne želim da kvarim njenu sreću, ipak, poštujem je iznad svega, ali ona će zauvek biti u mom srcu. Što je starija, to je bolja, ženstvenija i lepša žena. Ma, ona je prava diva, kakva Ceca, Jeca, ova ili ona. Viki je zakon za sve njih sa estrade – kaže ovaj biznismen, koji ima plan kako da dovede Viki.

– Pevala je na svadbi kod mog prijatelja, i to više puta. U Srbiji i Švajcarskoj. Od njega ću da uzmem broj i da je angažujem za svoje veselje, koje planiram za proleće, kad mi se rodi sin. Verujte mi da se više radujem tome da je vidim kod mene na slavlju nego što pravim veselje povodom rođenja deteta. Takav sam, šta da radim. Hvala bogu, imam decu, neka su živa i zdrava, mom nasledniku ništa neće faliti, ali ako pristane da za moju dušu dođe i otpeva nekoliko pesama, onda mogu da umrem – završava naš sagovornik


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila