Kontroverzna estradna umetnica Dušica Grabović za koju nismo sigurni gde joj je stalno mesto boravka:  čas je u Beogradu, pa u regionu i po Evropi, a zvanično je vlasnica australijskog pasoša i stanovnica Sidneja u kojem, na ekskluzivnom mestu ima stan.

Bilo kako bilo, ona je svakako jedna od najzgodnijih cica na estradi.

Uporna do bola i tvrdoglavo istrajna kroz život se probijala na sebi svojstven način.

Mnogi, a naročito prijatelji, pamte je kao zgodnu „pandurku“ na Beogradskom aerodromu koja se ljubazno osmehivala sa pasoške kontrole.

Koju godinu kasnije, svesna svoje lepote i kvaliteta, odlučila je da zauvek skine uniformu i da se oproba u mnogo oskudnijim krpicama tako što je bila model za par firmi u Sidneju u koji je stigla i bar simbilično bacila sidro. Usput je i propevala, počela da se druži sa kremom estrade i polako nalazila svoje mesto u toj umetnosti.

Ono što nas interesuje jeste to da je Dušica kao vino – ništa nije izgubila od prirodne lepote koja ju je krasila, što se na priloženom posteru može videti.

Na prvoj fotki je sa legendarnim pevačem Enrike Iglesijasom, vlasnikom čuvenog hita „Hero“, na aerodromu u Beogradu, a na drugoj je na nekoj od sidnejskih prelepih plaža dok snima foto sesije za jednu modnu kuću koja se bavi proizvodnjom kupaćih kostima.

RADE BERAK 

 


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila