Duško Tošić sa ćerkama Atinom i Nikom, te sa taštom Divnom Karleušom proslavio je Novu godinu, na nastupu supruge Jelene Karleuše.

Iako se dugo nije oglašavao za medije Duško je ovaj put stao i vidno raspoložen dao izjavu, dok su mu društvo pravile vesele naslednice.

Nezaobilazno pitanje bilo je šta je poklonio Jeleni za Novu godinu. Tačnije – šta je ona poželela da dobije, ali Duško je sve okupljene potpuno iznenadio odgovorom.

“Ništa… Ništa joj nisam kupio. Niti ja njoj, niti ona meni. (smeh) Ali, Nova godina nama ništa ne znači za poklone”, rekao je Duško, a piše Telegraf.

Kako je objasnio, osim zdravlja nema nekih velikih želja jer mu je 2018. godina bila uspešna i iskreno veruje da će 2019. biti još uspešnija.

Pauzu na kojoj je dok ne počnu sledeće pripreme kada se vraća u Kinu, Duško koristi da provede sa porodicom, a jedan njegov dan izgleda ovako:

“Ujutru se probudim, odvedem decu u školicu, odem na trening, malo se vidim sa drugarima… Uzmem njih dve oko četiri sata, i onda sam njihov. Igraonica jedna, druga… Evo, nigde nismo otišli iz Beograda jer ja ne mogu da se razdvojim od Atine i Nike. Svaki minut koristim da uživam sa njima.”

Na pitanje da li pored svega ovoga ima vremena i za Jelenu, Tošić je u sekundi odgovorio.

“Uvek! Porodica je najbitnija. Uživam u svakom trenutku u kojem smo zajedno. Još malo idem nazad, brzo počinju pripreme, ali ubrzo se one priključuju kod mene pa ćemo opet da uživamo”, poručio je.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila