Milica Pavlović je dobila ponudu da uđe u najpoznatiji italijsanksi rijaliti “Ostrvo poznatih” saznaje Informer. Srpska pevačica trenutno uživa u Crnoj Gori, gde je zapala za oko producentu ovog šou programa, koji je nagovara da bude učesnik naredne, 17. sezone.

– Italijanski producent je zapazio Milicu na jednoj plaži u Miločeru. Primetio je da je atraktivna i puna energije. Raspitao se ko je i saznao je da je reč o velikoj zvezdi u Srbiji. Pošto su u narednu, 17. sezonu “Ostrva poznatih” želeli da pozovu javne ličnosti iz cele Evrope, sinula mu je ideja da joj predloži učešće u rijalitiju – kaže dobro obavešten izvor.

Prema rečima sagovornika Informera, Italijan je prišao Milici na plaži i rekao joj da bi voleo da o svemu porazgovaraju za večerom.

– Našli su se u jednom restoranu u Budvi. Objasnio joj je da je reč o rijalitiju koji dosta liči na “Survajver”, jer u njemu zvezde žive u prirodi na udaljenom ostrvu. Dobijaju osnovni paket za preživljavanje, a zatim sami moraju da naprave sklonište i snađu se za hranu. Rekao joj je da će se nova sezona snimati u blizini Hondurasa. Ponudio joj je pozamašan honorar – prepričava sagovornik.

Milica nije mogla da veruje šta čuje, bukvalno je ostala u šoku.

– Pitala ga je da li se šali sa njom! Posumnjala je čak da je reč o skrivenoj kameri. Rekla mu je da nikada nije čula za taj rijaliti, pa ga je odmah pred njim potražila na internetu. Kada je videla malo detaljnije kako sve izgleda, rekla mu je da mora dobro da razmisli da li bi mogla da se snađe u tim uslovima – priča dobro obavešten izvor.

Pevačica je rešila da se najpre konsultuje sa najbližima, da će tek onda doneti odluku.

– Milica mu je rekla da će dobro razmisliti, popričati sa prijateljima i rodbinom i da će mu tek onda javiti za nekoliko dana. Razmenili su brojeve telefona i dogovorili se da ostanu u kontaktu –objašnjava sagovornik.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila