Sloba Radanović snimio je spot za pesmu Kocka, koju mu je uradio Cobi.

“Pesma me opisuje polovično, trebalo je da se zove Kockar, ali ipak smo Cobi i ja odlučili da to bude Kocka”, kaže Radanović, koji je sa bivšom suprugom Kristinom Kockar posle svega ostao u dobrim odnosima: “Bio sam kod Kije u bolnici, sve je u redu, bilo mi je drago što sam je video, a i njoj je bilo drago što sam došao. Voleo bih da ostanemo prijatelji posle svega, ali nema šanse da budemo u vezi. Knjigu sam pročitao do pola, ima tu dosta istine, ali neke stvari je dodala, recimo da sam je varao više puta u braku.”

Sloba se dotakao i svoje nekadašnje ljubavnice Lune Đogani“Ne gledam Zadrugu, ne raspitujem se o Luni, drago mi je što me se ljudi sećaju i što me spominju, ali neću ulaziti u rijaliti. Pre bih radio u nekoj fabrici, ma bilo šta. Ma nema šanse, niti tih para da uđem. A što se tiče Lune, nikada više neću biti sa njom, to je definitivno. Neću ni sa Anabelom i Gagijem da pričam, nemam šta, nisam ja sa njima bio u vezi.”

Na komentar da mu Dara Bubamara redovno lajkuje slike na društvenim mrežama, Sloba kaže: “Ja sam trenutno sam, ali Dara mi je mnogo draga. Iskreno, bio sam u nju zaljubljen kao mali. Bio sam zaljubljen u Cecu, Draganu, ali u Daru najviše, a uskoro zajedno nastupamo. Jedva čekam, ona je preduhovita osoba.”

Sloba očito zna da je Dara ostala bez dečka.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila