Aco Pejović nedavno je priredio veliku proslavu u porodici, kada je njegova ćerka Magdalena diplomirala je na jednom od beogradskih fakulteta. Jedna od tri naslednice nastaviće usavršavanje na jednom od najboljih univerziteta u Madridu, što pevaču nimalo lako nije palo. Ipak, ne krije ponos i radost zbog Magdaleninog velikog uspeha.

“Veoma sam srećan i ponosan, prvenstveno zbog njenog uspeha, a potom i zbog činjenice da je moje i suprugino vaspitanje urodilo plodom. Magdalena je izrasla u divnu devojku, što nam je bio i glavni cilj. Oduvek sam nastojao da njoj, i njenim sestrama usadim osnovne životne postulate, a potom im obezbedim sve uslove za kvalitetno školovanje”, objasnio je on.

“Nimalo se ne brinem. Supruga i ja imamo potpuno poverenje u Magdalenu. Ipak, to ne znači da neću posećivati Španiju češće nego do sada i da sa ćerkom neću biti u svakodnevnom kontaktu. Vrlo sam vezan za sve tri ćerke i neretko se dešava da od radosti zaplačem kada se sa odmora vrate kući. Kada sam saznao će Magdalena školovanje nastaviti u inostranstvu, zamolio sam je samo jedno – da se po završetku studija vrati u Srbiju. Potajno se nadam da će me poslušati”, bio je iskren Pejović.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila