Mada leto provodi radno i veoma često putuje na nastupe širom regiona, Nataša Bekvalac iznenadila je mnoge pojavivši se na poslednjoj večeri Beer festa. Doduše, one koji su pažljivo pratili njene storije na Instagramu par sati unapred je obavestila o svojim planovima za večernji provod.

Mala plava iz srpske Atine je sa svojim prijateljima, ali i hiljadama drugih posetilaca, prvo uživala u  Rok operi, u izvođenju orkestra Opere Srpskog narodnog benda i novosadskog Big benda, a u srce ju je dirnula čuvena pesma grupe Queen „Somebody to love“, koja počinje stihovima “Može li mi neko naći nekoga da volim?”. Da li joj se pesma dopada zbog trenutnog emotivnog statusa ili nečeg drugog ostaje da se nagađa, tek njenu pažnju su mnogo više okupirala dešavanja u okviru glo VIP zone.

 – Prvi put u životu sam bila na Beerfestu, i mogu vam reći da sam oduševljena. Dopala mi se energija među ljudima, a uživala sam i u muzici. Provela sam nešto više od sat vremena na glo VIP zoni, odakle sam imala idealan pogled ka stejdžu. Dolazim i sledeće godine, sigurno –  rekla je Nataša.

Ona je odlučila da se baš na tom mestu ludo provede sa svojim drugaricama. Isprobala je i vorteks aktivaciju, a iskoristila je priliku i da snimi kraći video sa događaja kako bi podelila te trenutke sa svima koji je prate i koje vole njenu muziku.

Ujedno, Nataša je pozvala sve da posete muzički festival Music week koji se održava od 23. do 25. avgusta. 


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila