Jelena Rozga danas je publici predstavila svoju novu pesmu “Ostani” za koju je urađen i moderan spot, a mnogi kažu da plavokosa lepotica u njemu izgleda provokativnije nego u svim dosadašnjim.

Spot nije nešto na šta su Rozgini fanovi navikli, budući da se u ovakvom izdanju nije pojavljivala. S druge strane, poznato je da je Jelena nekadašnja balerina, pa je seksi stilizovanim i profesionalnim baletskim umećem i sposobnostima sve iznenadila i pokazala da je i dalje u odličnoj formi.

Inače, Jelena je na novoj pesmi sarađivala sa Eminom Jahović koja potpisuje pesmu, dok je za aranžman zadružen Darko Dimitrov.

“Pesma me je kupila na prvu i zaista sam morala da “ostanem” u ovoj priči na koju sam veoma ponosna, jer je potpisuje moja prijateljica i sjajna pevačica Emina Jahović, koja je ovom pesmom još jednom pokazala da je sjajan autor. Saradnja je bila opuštajuća i jednostavno smo se pronašle, senzibiliteti su nam se podudarili, a pesma je učinila da naša srca zajedno zaigraju. Što se spota tiče, bio je zaista izazov za mene kada je performans u pitanju i setio me je na davne dane mog života u koje sam se na trenutak sa zadovoljstvom vratila”, izjavila je Rozga.

“Jelena je divna. Odmah sam videla nju kako izvodi pesmu. Mislim da će publika biti prijatno iznenađena. Sve je nekako bilo spontano i opušteno, i zaista mislim da će se to osetiti i u pesmi. Harizma koju Jelena nosi i kako izvodi pesme, a pogotovo “Ostani” ostaviće vas bez daha”, prokomentarisala je Emina Jahović.

Pogledajte novi spot Jelene Rozge za pesmu “Ostani”:


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila