Fotografije gole pevačice Severine Kojić koje su se  pojavile u javnosti, nisu previše iznenadile javnost s obzirom na to da je slične već imala u prošlosti, ali se ipak oko toga podiglo previše prašine u regionu.

A iako Severina nije neko ko daje izjave na ovu temu, budući da iza sebe u prošlosti ima i video snimak seksualnog odnosa, kao i druge eksplicitne fotografije, ovoga puta je ipak imala reakciju.

Naime, nakon izjave Tomice Petrovića, menadžera Severine Kojić koji tvrdi da su nove pevačicine fotografije nameštaljka njenog bivšeg, i ona je reagovala:

“Kao i u slučaju od pre mesec dana, opet se radi o osveti bivšeg Severininog partnera i o kontinuiranoj kampanji diskreditacije Severine koja traje već duže vreme i u kojoj se ne biraju sredstva”, izjavio je menadžer.

Međutim, postavlja se pitanje odakle tom nekom bivšem toliko Severininih fotografija koje su nastale na različitim lokacijama, poput hotelske sobe i toaleta.”

U svakom slučaju, Kojićeva izgleda nije danas dobro podnela pojavu novih fotografija u javnosti, a možda je razlog i nešto drugo jer je odlučila da otkaže nastup koji je trebalo da održi u Nemačkoj:

“Večerašnji nastup u klubu je odgođen. Zahvaljujemo organizatorima u Nirnbergu i svima vama na razumevanju. Tim više nam je žao i zato što je ovo trebao bio prvi nastup Severine u Nirnbergu i što su se oragnizatori maksimalno potrudili da večeras imamo nezaboravnu večer. Uskoro ćemo objaviti novi termin nastupa”, piše u saopštenju koje je pevačica objavila na društvenoj mreži instagram.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila