U današnje vreme skoro da i nema većih orkestara kao nekad. Ljudi se često odlučuju za bendove ili, kako to u muzičkim krugovima kažu – one man band! Opet, i u takvim situacijama, lepo je videti bar jednog solistu.

Slučajno sam neko veče svratio sa prijateljem u jedan noćni klub u Melburnu i bio, ne malo, ali prijatno iznenađen, kad sam sreo stare poznanike, vrhunske umetnike Ružicu Jondić i Čkalju Vlahovića.

Oni su uz tihu svirku i pesmu u atmosferi nalik na kabare, zabavljali prisutne. Zaista, prelepo od ovo dvoje estradnih ličnosti.

Ružica, nezvanično, važi za jednu od najboljih interpretatora u srpskoj zajednici Melburna, a po potrebi i šire u zavisnosti od angažmana. Zgodna, prelepog glasa i skromnog ponašanja, stekla je simpatije među zemljacima koje evo zabavlja preko dve decenije.

Čkalja je poznati šoumen koji osim svirke izuzetno lepo peva i, što se ono kaže, zna da zagreje atmosferu. Njegove balade je zaista milina slušati.

Oboje su inače redovni članovi Lucky Banda koji još čine Aleksandar Stevanović Zvezdaš i Goran Sablić Versace i svakako su jedan od najboljih u Australiji.

Njih dvoje su nedavno nastupili na slavi Kola srpskih sestara „Og njena Marija“ u sali CO Sveti Sava, Greensborough i, treba li reći, raspametili sve prisutne.

 Ovoga puta, na drugom mesatu, sreo sam ovaj dokazani dvojac koji me je oduševio.

RADE BERAK 

FOTO GALERIJA:


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila