Reper Lil Wayne (pravo ime: Dvejn Majkl Karter Džunior) je otkrio kako je pokušao da se ubije kada je imao samo 12 godina, jer mu je majka zabranila da repuje.

On je u svojim starijim pesmama pominjao da je “promašio srce za nekoliko centimetara”, ali kasnije tvrdio da nije namerno pucao u sebe, već da je bilo slučajno.

Međutim, u pesmi sa novog albuma “The Carter V” čiji je intro ekskluzivno predstavio u intervjuu za “Billboard” magazin, Wayne je priznao kako je ipak bio u pitanju pokušaj samoubistva,

Iako u pesmi originalno nije bio deo o tome, reper je odlučio da doda nakon što niza samoubistva poznatih ličnosti koja su se dogodila ove godine.

“Kada je imao 12 godina, Wayne je naišao na majčin pištolj u kući i pucao sebi u gradu, promašivši srce. U prošlosti je ovo nazivao nesrećnim slučajem, ali u novoj strofi, Wayne priznaje da je pokušao da se ubije nakon što mu je majka rekla da mu više neće biti dozvoljeno da repuje”, piše magazin.

Reperov prijatelj Mek Mejn, dodao je za magazin:

“Rekao mi je samo jednog dana da je spreman da priča o tome. Odrastao je i doživeo nivo zrelosti gde je okej da priča u vezi sa tim. Želi da priča o tome jer zna da mnogo ljudi prolazi kroz takve stvari.”


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila