Piše: Slađana BOJOVIĆ

Kao i do sada, ljudi su bili i ostali moja velika inspiracija. Polako razvrstavam sva dešavanja i slažem ih i tamo gde im je mesto. Navešću ono po čemu ću pamtiti ovu 2023. pa krećem od lepih stvari.
Trudila sam se da ka prijateljima Portala pokažem najlepše delove duša naših umetnika, pisaca i svih koji su se družili ove godine sa nama. Svaka povratna poruka bila je pozitivna i to me uvek obraduje.
Moj život nije ni malo jednostavan, sama sebi zadajem ciljeve, koji mogu biti ponekada i teški, ali kao i svaki ženski “ovan” ja tvrdoglavo idem do zadnjeg daha. Da sam dao Bog u sportu, imala bih zavidne rezultate. Prioritet je uvek, pa i ove godine bila moja porodica, posao, putovanja kao i moje pesme, koje će ostati iza mene.
Ove godine uradila sam još dve pesme, druga će nadam se biti uskoro gotova, kako kaže moj kompozitor “dobre stvari moraju da se čekaju“. Pokraj mog oficijalnog posla, saradnja i rad sa Portalom “Svet Australia” iz dana u dan obogaćuje moju ličnost, time što kroz rad koji doprinosim samom Portalu, upoznajem toliko finih i uspešnih osoba, da bih poželela svima da se priključe nekom timskom radu kao sto smo mi.


Svaki intervju i druženja, za mene su podjednako vredni i trudim se da uvek pronađem iteresantne i uspešne osobe iz razlicitih profesija bez favorizovanja. Jednostavno, njihove povratne poruke a koje dobijam od osoba sa kojima sam radila, bile su izuzetno pozitivne a neke su izazivale i malo jače emocije.
Tu su osobe sa ozbiljnim karijerama koje grade temeljno svoj put. Volim da kontaktiram i ljude koji nisu iz javnog života a žele da neku interesantnu priču,  podele sa nama. Naša populacija je svuda po svetu. Mnogi od njih su više svetu poznati, nego nama kojima pripadaju. Pa uvek kod mene izazove lep osecaj kada naš Portal ugosti tako uspesne i interesantne osobe.

HEROINA ZVANA BORKA

Jedan od intervjua koji je kod mene izazvao i tugu i ponos je intervju sa gospođicom Borkom Jeftić, koja je po prvi put javno iznela svoju životnu pricu. Zahvaljujući našem Portalu, Borkin intervju je pomogao onima kojima je to trebalo. Učinila je dobro delo i savetima puno pomogla osobama koje su je kontaktirale posle intervjua. Život je borba u kojoj se nikada ne treba predati, a Borka je pravi primer svima nama.

Pokraj svih poznatih javnih ličnosti, nemoguće je izvojiti bilo koga, ja dok radim uživam u svakom trenutku zajedno sa sagovornicima. Njihove karijere su za respekt. Svaka na svoj način  je posebna.

Sanja Dončić

Ema Lapin

Dragan Marinković Maca

Sabina Katlak

Igor Paspalj

Lepo je saznati koliko je velikih hitova uradio Hasan Dudić, koliko je svetskih  nagrada dodeljeno profesoru Refiku Martinoviću. Doprinos kulturi i umetnosti koju je dala naša velika diva Slađana Milošević, pratiti karijeru naše drage Olivere Čehe, rad kompozitora maestra Zorana Sibinovića, lekara koj  radi u dalekom Brazilu, opersku pevačicu, glumce, sportiste, upoznati Igora Paspalja, čuti iskonski glasa Sanje Dončic, upoznati Milića Vukašinovića van scene, raditi intervju sa glumcem Draganom Marinkovićem Macom (smeh do suza), pobednicu “Nikad nije kasno” Sabinu Katlak, čija karijera ide lepom putanjom, poetkinju Tijanu Krajinu, Srećka Maksimovića instrumentalistu, bez granica i još mnogi koji su se priključili Portalu ”Svet Australia” – obeležili su moj rad u ovoj godini.

Olivera Čeha

Verujem da će uspehe nastaviti da nižu i da ćemo sve što je vezano za njihove karijere propratiti i sa zadovoljstvom podeliti sa pratiocima Portala i naredne godine. Najlepši osećaj u ovom poslu za mene je, kada ne pitam puno, a gosti sami pričaju ono sšo žele. E, to se zove poverenje i moj cilj i jeste da svi veruju u ono što pišem i budu zadovoljni.

U privatnom životu dogodilo se dosta lepih trenutaka, putovanja, susreta a bilo je i onih manje lepih. Sreća je kad se i ti manje lepi trenutci, završe pozitivno.
Nova godina se bliži, tu su i novogodisnje želje, planovi i ciljevi za sledeću godinu. Ne zaboravite da u sebi uvek imate snage, strpljenja i strasti da ostvarite svoje snove. Neka Nova godina bude srećna zdrava i puna ljubavi!  Od srca vam želi Slađana Bojović


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila