Pod izazovnim nazivom “Noć kafane i boema”, restoran Balkan Grill u Sent Albansu, priredio je svim posetiocima nezaboravan događaj. Da je isti bio deset puta veći bio bi isto tako pun kao šibica. Doduše, više je bilo žena nego “boema”, ali to je samo još više ulepšalo utisak.

Zagrevanje pred nastup – s leva na desno: Boris Trajkov menadžer, Damjan, Dejan, Jovana, Marjan i Mila

Mila i Dejan 

Kao da slušate Miroslava Ilića: Dejan

Mlada, lepa a glas slavuja: Jovana

Glavna atrakcija večeri bila je fenomenalna grupa “Bumerang” iz Srbije  koja je atmosferu dovodila do usijanja. Ređali su se hitovi koji su nas melanholično vraćali u mladost a na njihove zvuke, žene (opet one), razvijale su kolce tražeći svaki centimetar slobodnog prostora. Dve devojke Mila i Jovana kako glasom tako o atraktivnošću “palile” su i plenile poglede muškog dela posetilaca, dok je njihov kolega Dejan, glasom koji je replika Miroslava Ilića prosto sve bacao u ekstazu i neviđenu euforiju. Naravno, svi oni imali su vrhunsku pratnju u likovima Marjana i Damjana.

Stefan je sve držao pod kontrolom

Gazda Danilo sa svojim osobljem, kao i uvek, pokazao je zašto ga bije dobar glas koji se, poznato je, daleko čuje. Njegovi kulinarski specijaliteti su već sada mnogima zadali domaći zadatak.

Goce i Ana sa društvom

Društvo malo ali odabrano

Robert Marinković sa porodicom i društvom

U kraćen razgovoru, Danče, kako Danila iz milošte zovemo, reče da će se truditi da ovakvih zabava bude što je moguće više.

Damjan, Marjan i Dejan

Jovana uveseljava Cvetu i Veru

 

Treba spomenuti da je na ovoj boemskoj noći podršku kolegama dala i atraktivna pevačica Sonja Risteska koja sa grupom Bumerang nastupa u restoranu “Balkan Rio – Ex YU Club” u Northcote-u (bivša “Tiha noć”).

Nije njemu loše: Dejan peva specijalno za Cvetu i Jelicu

Poznajući Danila i njegov smisao za iznenađenja svakako da će i restoran i “blizanac” u Reservoir-u, biti poprište dobre muzike, hrane i veselja.

IMG_1780


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila