Vredelo je čekati punih 10godina da  sa novim pesmama obraduje sve nas. Kao   i sve njene pesme do sada, ove sa novog albuma, brzinom svetlosti ući će u srca njenih milionskih obožavalaca.

Marija je naša jedina pobednica Evrovizije koja je svojim marljivim radom i iskonskim glasom, pokazala i dokazala da se njenom radu i bitisanju na našoj muzičkoj sceni, retko ko može primaći.

Ovo je jubilarna godina i 20-ti rođendan njenog rada i postojanja na našoj sceni. Kao i uvek do sada, njeni albumi su nosili poseban naziv koje je uvek opravdavla kroz sadržaj pesama i aktuelnosti. Novi album Marije Šerifovic ”DOLAZI  LJUBAV” će oobagatiti našu muzičku scenu sa 7 predivnih pop balada i jednom baladom koju je otpevala u narodnjačkom stilu.

Kada su njene pesme u pitanju kod nje nema izdvojenih, sve su hitovi, što godinama dokazuje i pokazuje zašto je na tronu od samih početaka karijere.  Tačno je da je Marija pop ikona, ali kad zapeva i druge žanrove, baca u trans i melem je za dušu.

Ostala je verna svojim dosadašnjim saradnicima ali je na ovom albumu ukazala poverenje i novim, tako da ćemo uživati u novim pesmama koje je radila sa  Banetom Opačićem, Sašom Nikolićem, Darkom Dimitrovim, Dušan Alagićem; novi  saradnici su Slobodan Veljković Cobi, Bojana Vunturišević, Haris Rahmanović, Mirko Čajić…

Ljubavnu baladu “Pola Sunca“ uradila je u duetu sa mladim kolegom Matijom Cvekom, umetnikom pred kojim je blistava karijera.

Sem ove duetsku pesme, nižu se kao biseri i sledeće balade: KO BROJI MOJE RANE, IDI DOK TE VOLIM, ALOOOO, DRUGAČIJA, JA SAM, VOZI ME, a na radost svih njenih obožavalaca baladu  MOJ GRAD, otpevala je u narodnjačkom stilu, a koja će postati himna mnogih, jer svako u sebi nosi svoj grad.

Od danas, njen novi album je dostupan na svim muzičkim platformama. Za svih 8 Pesama uradila je visokobudžetne spotove, tako da je svojoj vernoj publici poklonila jedno pravo uživanje i vredelo je čekati. Dragoj Mariji Šerifović, Portal “Svet Australia”, želi puno uspeha i rekordnih rezultata i da joj ova jubilarna godina donese puno ljubavi, uspeha i lepih trenutaka. Njenim fanovima širom Planete bismo poručili: Radujte se  “DOLAZI LJUBAV” koju nosi Marija kroz svoje nove pesme, koju smo verno čekali punih deset godina i da narednih 20 godina bude još bolja.

Slađana BOJOVIĆ


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila