Svima nama koji pratimo i cenimo rad naše neponovljive umetnice, kraljice  emocije, koja nam je poklonila, njene mnogobrojne vanvremenske hitove, Vesni Zmijanac, od srca želimo da i ovu bitku pobedi, kao i sve do sada.

Odjeknula je vest da je zdravstveno stanje na tren zaustavio našu “lavicu“ i da je hospitalizacija i intervencija neodloživa.

Posle svih intervencija i borbom koji je vodila godinama sa štitnom zlezdom, komplikacije su eskalirale i našoj divi, konzilijum vrhunskih strucnjaka će uraditi intervenciju na srcu i ugraditi bajpas.

Malo je reci da smo svi zabrinuti za zdravlje naše drage Vesne. Kao i uvek, Vesna svaku borbu prihvata hrabro pa i ovu. Uz nju je njena porodica, prijatelji i kolege i armija njenih postovalaca.

Veliki je optimista u intervenciju, sa puno poverenja i, kako kaže, da za zabrinutost nema mesta.

Spremna je da posle svega kroz šta trenutno prolazi, napravi i drastične promene koje zahtevaju brzi i efikasniji oporavak.

Iz pouzdanih izvora smo saznali da je operacija ugrađivanja bajpasa urađena i da je sve prošlo u najboljem redu. Sledi oporavak i želja svih nas je da je ponovo vidimo u njenom prepoznatljivom stilu.

Njena ćerka Nikolija je čitavo vreme bila uz svoju majku, hrabro je bodrila uz veru da će sve ovo biti jedna etapa koju zivot donosi.

Neka oporavak bude što brži i uspešniji, i da nastavi život sa puno radosti u srcu prema svojim najdražima i pesmom koja ju je vodila kroz ceo njen zivot.

Uz tebe smo Vesna svim srcem, sa nadom da ćemo se opet sresti na nekom od nastupa koji se pamte.

Slađana BOJOVIĆ


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila