Iako je bila velika zvezda, odluka Tanje Savić je bila da se samo na kratko povuče sa estrade kako bi se posvetila odrastanju svoje dece. Od danas sve to je prošlost, jer je odlučila da ponovo zasija na estradnom nebu i bude na mestu koje joj i pripada.

Tanja Savić predstavila je novi tizer za pesmu “Za ljubav nisi” koja ujedno najavljuje i njen četvrti studijski album koji će uskoro biti predstavljen publici nakon 10 godina od prethodnog albuma.

Pevačica je odlučila da se ozbiljno posveti svom poslu te je u nove projekte ulažila pozamašnu svotu novca, mnogo truda, rada na koreografijima, promenu imidza i stajlinga ali i liniju je dovela do savršenstva.

Tanja je danas publici predstavila tizer, kojim je svima zagolicala maštu, dok će kompletan spot biti predstavljen u utorak u 18 časova na kanalu KDM Exclusive produkcije koja je u vlasništvu popularnog dvojca Rimskog i Corone. Mlada zvezda se u spotu pojavljuje u atraktivnom izdanju i glumi prevarenu ženu, a sudeći po prvim reakcijama Tanja ima još jedan veliki hit.

 


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila