Violeta Viki Miljković, multipopularna zvezda, čuvena pevačica turbo-folk, pop-folk i pop, profesor je muzike. Karijeru je počela 1992. godine velikim hitom “Mene loša sreća prati”, zatim je nastavila da ređa u velikom stilu hitove “Nikom nije lepše nego nama”, “Koka kola Marlboro Suzuki”, “Volim momke koji piju rakiju”, “Tunel” itd… U saradnji sa “Grand produkcijom” snimila je hitove sa kojima je dostigla vrhunac karijere “Godine”,”Crno na belo”, “Mahi Mahi”, “Obeležena”, “Ti, muškarac”, “Prazan stan”, “Rođendan” itd. Ogromnu popularnost kod nas i u dijaspori i multimedijsku pažnju stekla je od 2016. godine kao stalna članica žirija “Zvezde Granda” koja traje sve do danas.

Viki Miljković je vrhunska pevačica, njeni izuzetni muzički spotovi, popularne pesme, savršena elegancija, profesionalizam, učinili su je izuzetno voljenom i traženom pevačicom koja ima armije obožavaoca gde god stigne. Njenom ugledu takođe doprinosi skladan brak sa muzičarem Draganom Taškovićem -Tašketom iz kojeg imaju sina Andreja.

Povod našeg razgovora sa ovom briljantnom zvezdom je Američka turneja na kojoj će biti do kraja februara…

Za doček glamurozne Nove 2023. godine u Čikagu u “Avalon” banket sali, pevali ste sa mladim pevačem Nerminom Handžićem. Odjek sa koncerta je fantastičan. Da li ste zadovoljni posetom i celovečernjom novogodišnjom atmosferom? U kakvoj uspomeni ste poneli čikašku publiku?

Na novogodišnjem koncertu bilo je fenomenalno, preko 1000 ljudi je prisustvovalo. Prema našim podacima bila je publika sa celog prostora stare Jugoslavije od 3 pa do 80 godina. Atmosfera je bila fantastična, euforična, sa neverovatno moćnom energijom koja publiku i nas cele noći spajala. Neumorno se pevalo, igralo, bilo je opšte veselje. To je publika koja se nezaboravlja, zato volim da pevam u Čikagu. Jako sam srećna sto sam toliko voljena od publike sa svih prostora stare Jugoslavije i što smo te noći zajedno napravili, nezaboravan koncet.

U Čikagu ponovo nastupate 16. februara u “Compass Areni” u sklopu velike Američke turneje. Da li ste ovaj nastup ugovorili pre novogodišnjeg koncerta ili ste zbog velikog iinteresovanja odlučili da ga ponovite? Otkrijte nam kakav ste šou program pripremili za 16. Februar?

Zbog snimanja “Zvezde Granda” koja su u toku i na kojima moram da budem prisutna, podelili smo turneju na dva dela, tako sam uspela da uklopim i snimanja i turneju. Prva dva vikenda radili smo koncerte povodom novogodišnjih praznika, a druga dva vikenda ostavili smo za februar. Kada smo videli kakvo je veliko interesovanje publike, odlučili smo da produžimo turneju i ostanemo mesec dana, odnosno ceo februar. Do sada, putovali smo od grada do grada, a od druge polovine februara bićemo stacionirani u Las Vegasu. Iz njega će mo putovati na koncerte, u slobodne dane odmaraćemo i uživati u atrakcijama Vegasa. Koncert u Čikagu 16. februara ponavljamo prvenstveno zbog velikog interesovanja. Veoma me raduje što ću ponovo pevati pred čikaskom publikom, neka se pripreme za veliki muzićki spektakl…

Ostvarili ste blistavu karijeru, bogatu sa velikim hitovima, nagradama i priznanjima, stekli ste ogromnu popularnost, prodali ste milione ploča. Članica ste žirija u “Zvezdama Granda”, imate divnu porodicu, bavite se uspešno prodajom nekretnina itd. Da li sada možete reći da živite život po svojoj meri?

Stvar je shvatanja kako vidite svoj život. Da li ga vidite kao polupraznu, ili punu čašu. Od nas zavisi. Ja sam uvek bila zadovoljna malim stvarima, sa onim što imam, to što imam ostvarila sam velikim radom, tako da je odgovor pozitivan.

Pored svega što ste postigli da li Vam ipak nešto nedostaje? Šta biste još poželeli od života?

Svi mi kada pogledamo život unazad mogli bismo da pronađemo da nam ponešto nedostaje. Ali meni u ovom trenutku verujte ništa ne nedostaje. Najvažnije mi je u životu da mi je porodica srećna i zdrava… Sve drugo može da se postigne.

Sudeći po velikim uspesima na svim poljima 2022. je bila u Vašem znaku. Da li se slažete sa mnom? 

Apsolutno se slažem. Pogotovu bih izdvojila veliki uspeh u “Zvezdama Granda”, koji sam  zaokružila pobedom sjajnog Nermina Handžića kojem sam bila mentor.

U zadnje vreme bavite se veoma uspešno prodajom nekretina po potrebi opremanjem stanova kuća itd…, sve do ključa u ruke. Koje tržište trenutno pokrivate kod nas i inostranstvu?

Imamo brokere širom sveta, mogo se traže stanovi i luksuzne vile u Dubaju, Čikagu, na Floridi, Majamiju, Evropi… Kod nas, iz svih krajeva stare Jugoslavije. Posebno dobro idu stanovi u zgradi Beograd na vodi itd. Kada klijent zna šta želi lako se dogovorimo.

https://www.youtube.com/watch?v=TN2CbGKm8Tc

Za kraj, da li imate poruku za naše čitaoce portala “Svet Australia”?

Svim dragim čitaocima portala “Svet Australia” želim pre svega dobro zdravlje, mnogo ljubavi, razumevanja i tolerancije. Nemojte zaboraviti, “kakve su nam misli, takav nam je život”!

Slavica MOMAKOVIĆ

Foto: Munja


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila