Velat deka fevruari e mesec na mačkite, a edna vistinska estradna mačka po tret pat se usreќi tokmu vo fevruari. Sanja Sani Grozdanovska veќe i oficijalno e G-gja Urdareviќ pa poveќe nemože pod staroto ime da se najdat nejzinite profili na društvenite mreži, zošto Sani se staro izbrišala i pratila vo zaborav, a siot elan ovoj pat go posvetila na noviot izbranik i novata sreќa vo nejziniot život.

Sam si ja potpisa sudbinata – registracija na Sani i Nikola

Noviot partner na folkerkata se vika Nikola Urdareviќ, a deka vrskata im e seriozna potvridija ušte vo Noemvri koga i javno go obelodenija prstenuvanjeto odnosno veridbata. Togaš se dozna deka izbranikot na Sani e uspešen menađer na hoteli vo Švajcarija, pa često možeše da se vidi deka i pejačkata prestojuva vo ubavite spa centri na Alpite. Tokmu tamu odlučija da ja napravat i svojata romantična venčavka na koja prisustvuvale i gosti i prijateli od Makedonija.

Sreќni i zaljubeni Sani i Nikola

Sani ovoj pat se odlučila za bela elegantna venčanica vo sako stil so beli perduvi, a devrušite što ja pridružuvale bea oblečeni vo ekstravagantni crni fustani so perduvi kako zaštiten znak. Mladoženecot Nikola pak ja izbral sivata boja, odnosno se odlučil za eleganten kostum vo siva boja, kako balans pomegju belata i crnata.

Na svadbenata svečanost pejačkata im napravila kejf na gostite pa se fatila za mikrofonot, a vo eden moment i se pridružil i samiot mladoženec so kogo vo duet ja otpeale pesnata “Princeza”od Dado Topiќ i Slađana Miloševiќ.

Predhodno mladožencite sklučile i gragjanski brak, a duhovitata kumanovka togaš se pošeguvala deka Nikola sam si ja potpiša sudbinata.

Koga sme kaj sudbinskite momenti, interesno e deka Sani i predhodnata svadbena veselba ja pravela vo fevruari vo 2017-ta godina so bodi bilderot Martin Grozdanovski, što znači deka ne e sueverna barem koga mesecot e vo prašanje, zatoa i posakuvame ovaa treta sreќa da i bide definitivna.

Sani so deverušite

Inaku Sani ima dve ќerki od predhodnite brakovi. Viktorija od prviot brak koja e veќe tinejđerka i Eva od vtoriot brak so bodi bilderot Martin Grozdanovski, a na Nikola ova mu e prv brak.

Vo edna prilika Sani izjavi deka prednosta koga se odlučuvaš za brak na mladi godini e što imaš vreme da ja povtoruvaš greškata pa možes i pet pati da se mažiš. Kumanovci se poznati po šegata i humorot pa ovaa izjava na pejačkata sekako deka ne treba bukvalno da se svati.

Nie im posakuvame mnogu ljubov i sloga i se razbira deca kako kruna na ljubovta.

Biba KRNČESKA


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila