Od ovog vikenda kreće australijska turneja trenutno najpopularnije BH estradne umetnice ALDINE BAJIĆ. Isto tako, jako je tražena u regiounu ali i Zapadnoj Evropi gde redovno gostuje. Ovo joj je drugi dolazak u Australiju s tim da sada dolazi zrelija, muzički potkovanija i, nema sumnje, da će njen razorni i umiljati glas, pokoriti i najtvrdokornije.

Aldina, od petka, 10. februara započinje turneju, nastupom u Adelaidu, nakon ćega slede dva gostovanja u Sidneju, pa Brizben i za kraj, takođe dva nastupa u muzičkoj Meki – Melburnu. Dakle, do kraja februara je ugovoreno šest nastupa, a da li će biti još koji u međuvremenu, o tom-potom.

Na donjem posteru pogledajte tačne podatke o njenim nastupima.

Aldina je karijeru estradne umetnice strpljivo gradila i nije nikakvo iznenađenje što je dogurala do samog vrha. Od nekadašnje učesnice Zvede Granda gde je skrenula pažnju na sebe, postala je umetnica koja je izgradila svoj imidž i stil i čije se ime sa dužnim poštovanjem izgovara. Mnogi je porede sa slavnom Šemsom Suljaković ali, kako rekosmo, Aldina ima nešto svoje posebno i tako je treba i doživljavati.

Nju će na koncertima pratiti sjajni muzičar i aranžer Adis Cigura.

Ova mlada Zeničanka je već vlasnica nekoliko hitova koji su joj utabali put ka estradnom nebu. Da spomenemo samo neke od njih: „Nek narod zna“, „Novčanik“, „Abu Dhabi“, „Nadam ti se“… ali svakako vredi poslušati i njene takozvane „covers“ među kojima su hitovi poput: „Snađi se sam“, „Nisam žena koju život mazi“, „Čovječe moj“, „Al proljeće novo doće“… i mnogi druge.

Hiljade razloga da odete na njene nastupe i lično se uverite o kakvom talentu je reč. Uostalom, pogledajte video klip u prilogu.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila