Portal “Svet Australia“ je počastvovan da umetničke i intelektualne gromade, poput naše cenjene dive, Aleksandre Slađane Milošević dobije poverenje da, ne tako davno, nam ukaže poverenje, kada i dala jedan glamurozan intervju u koji sigurno nije moglo stati mnogo toga što je Slađana pružila čovečanstvu, umetnosti i još puno toga, svima koji prate njen rad i delo.

Mnogo bi bilo radosnije, da i sada pišemo i obavestimo njenu mnogobrojnu publiku o njenim fenomenalnim delima, gostovanjima i projektima. Ali, nije uvek onako kako želimo. Sada je našoj heroini potrebna naša podrška, što joj od srca i šaljemo. Dogodila joj se nesreća, pri padu je zadobila ozbiljne povrede na obe njene “ZLATNE“ ruke koje su trenutno mobilisane u gips. Jasno nam je kroz koliko težak period prolazi prekrasna dama, kojoj je muzika život. Želimo da na ovaj način pokažemo da smo uz nju, sada kada joj je topla reč i poštovanje najpotrebnije. Njena fizička bol je pomešana sa njenim drugim bolom, koji je sigurno jači od fizičkog, ali, s obzirom da znamo koju snagu ima i nosi sa sobom, znamo i želimo joj od srca, brz i uspešan oporavak.

U svetu je malo tako kompletnih, velikih i savršenih umetnika, intelektualaca i boraca za pravdu i istinu na mnogim poljima. Mi se možemo ponositi njenim postojanjem i reći: “Slađana je svetska, a naša”! I pokraj svih težina sa kojima se suočava trenutno, Slađana je ljubazno odgovorila na poruku i takođe ljubazno se zahvalila svima koji su joj u ovim teškim trenutcima uputili lepu reč. Najtoplije, od srca, poželela je srećne i lepe predstojeće praznike ka svima nama. Draga Slađana, pratiocima Portala “Svet Australia” i našoj redakciji, iskreno je žao zbog svega što Vas je zadesilo. Iskrenim željama, sa svih kontinenata, šaljemo Vam najpozitivniju i najfiniju energiju, za brz i potpun oporavak. Nadamo se da ćemo se uskoro ponovo družiti sa Vama, bez bola i gipsa. Satkani ste od umetnosti, pesme, pisane reči i lepih dela. Budite jaki i ne daj te se, Vaša snaga je snaga svih nas i znamo da možete pobediti i u najtežoj životnoj borbi, kao što ste u mnogima do sada. Verujemo u Vas, i u brzi oporavak. Srećni i blagosloveni praznici Vama i vašim najdražima od srca želi Portal “Svet Australia”.

Slađana BOJOVIĆ


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila