Poznati restoran zanimljivog imena „Balkan Rio Ex-Yu Club“ koji je mnogima poznat i po imenima „Tiha noć“ i „Sirena“ i dalje odoleva vremenu i nastoji da sačuva ono autentično zbog čega smo rado odlazili u kafane sa muzikom.

Smešten na prometnoj ulici u naselju Northcote, posetiocima, osim dobre muzike, nudi i razne specijalitete nadaleko balkanske kuhinje. Kada kažemo, „odoleva vremenu“, mislimo na to kako je danas sve manje kafana, ali eto ovaj ugostiteljski objekat nostalgično nastavlja da čuva tradiciju.

Gazde restorana „Balkan Rio“ trude se da gostima ponude razna iznenađenja. Ovoga puta doveden je bend iz Srbije po imenu „Boomerang“ a čine ga dve prelepe devojke Jovana i Mila, uz momke: Dejana, Damjana i Marjana. Imaju za sada i „pojačanje“ u liku popularne prelepe makedonske pevačice Sonje Risteske.

Sanja Risteska

Jovana

Mila

Dejan

Marjan

Damjan

Dakle, mnogo je razloga da posetite ovaj ugostiteljski objekat i da se, kako se ono kaže, bogovski provedete!

„Balkan Rio“ se nalazi na: 437 Hight St, Northcote, otvoren je sa muzikom svakog vikenda i ukoliko želite na vreme da obezbedite mesto, nazovite Borisa na 0411 611 070, Morrisa na 0422 765 118 ili Ramu na 0405 447 662.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila