Noćni klub Q-Room, u melburnškom naselju Thomastown, sinoć je bio mesto izvanrednog događaja. Naime, pevač iz BiH, Fazlija, sa pratnjom u liku Samira Subašića i tehničkog tima, priredio je zabavu za pamćenje. Onako sitan, ali dinamitan, što bi rekli stari, prosto je leteo salom prepunom posetilaca. Izabrani lajt-šou samo je dodatno ulepšao atmosferu.

Pevač koji bojom glasa neverovatno potseća na legendarnog Sinana Sakića, prvo svojim nezaboravnim hitovima “Malo viski, malo koka-kola” i “Helikopter”, pa onda i hitovima nekadašnjih perjanica čuvenog “Južnog vetra”, Indire Radić, Dragane Mirković, Šemse Suljaković, Mileta Kitića, Kemala Malovčića… i drugih, prosto je zapalio salu.

Naravno, nisu izostali ni drugi veliki hitovi koje su izvodili i izvode mnoga velika imena estrade širom Balkana, poput Saše Matića, Cece, Vesne, Dina, Kiss me… u jednom momentu Fazlija je pozvao dve devojke iz publike koje su iznenađujuće prelepo otpevale sa njim čuveni duet Vesna i Dina “Kad zamirišu jorgovani”.

Fazlija je otpevao i blok nezaboravnih balada čuvenih YU grupa što je bio znak za zaljubljene, ali, kako i sam reče “tužne i ostavljene” da zaplešu.

Opet, kakva bi to zabava naših iseljenika bila da nema kola. Tu su naravno prednjačile devojke pokazavši zavidno umeće.

Bar je radio punom parom gde se osim hrane, serviralo razno piće i svakako nije bilo malo viski, malo koka kola, već puno viski (i rakija), a malo (ili nimalo) koka kola!

Treba reći da je publika bila šarolika, od tinejdžera do onih u poznim godinama ali je dominirala neverovatna lepota žena što se na priloženim fotkama može videti.

Koncert je trajao do sitnih sati posle ponoći i, iskreno, gost iz starog kraja je u potpunosti opravdao poverenje.

Sledećeg vikenda, prvo u Sidneju, u petak 21. pa u Melburnu, 22. oktobra, završava australijska turneja ovog fantastičnog pevača i zabavljača. Srećno!

Više fotografija možete videti i skinuti po želji, na Facebook strani autora.

Rade BERAK


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila