Jedan od najboljih vokala na Balkanu danas, bez imalo sumnje, je mega popularna makedonska diva Aneta Micevska koja zbog imena svog orkestra nosi i naziv “Aneta Molika”.

Grupa Molika na Skopskom aerodromu pred poletanje za Australiju

Aneta sa svojim “momcima” od prekosutra, 8. oktobra (subota), započinje veliku australijsku turneju koja će trajati (za sada) do 19. novembra. Gosti iz Makedonije su juče sleteli na aerodrom u Pertu odakle će, nastupom u makedonskom klubu “Ilinden” krenuti turneja.

U mini-busu za Pert nakon sletanja

Od 14. do 22. oktobra Molika će boraviti u Melburnu kojom prilikom će imati čak četiri nastupa. Prvo u petak, 14. oktobra u Ferraro Receptions, potom 15. oktobra u Geelongu u Macedonian Orthodox Community Centre, repriza u Ferraro Receptions je 21. oktobra a dan kasnije, 22. oktobra zakazan je nastup u Pier 35 Bar & Grill na Docklandu.

Dama u pravom smislu reči

Grupa se potom seli u Novi Južni Vels u kojem će imati 5 nastupa i to: Grand Vaudeville (28.10), Wollongong Dapto Ribnonwood (29.10), Queanbeyan MPC (4.11), Sydney Makedonski klub Ilinden (5.11), Neecastle MPC (11.11).

Poslednji nastup je za sada (kad je Molika u pitanju moguće je da bude i dodatnih nastupa) na Gold Coastu MPC (19.11).

Šta reći o grupi i samoj pevačici koji iza sebe imaju bezbroj hitova, bezbroj nastupa širom sveta… o Aneti koja uspešno interpretira na nekoliko svetskih jezika osim da će svaki njihov nastup biti priča za sebe, događaj za pamćenje, a druženje sa njima večita uspomena.

Splet makedonskih pesama

Možemo im samo poželeti lep i prijatan boravak u Australiji i pune sale gde god budu nastupali.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila