Pripremila: Slavica MOMAKOVIĆ

RANKO ŠEMIĆ

Iako smo u 2020. godini očekivali sve najbolje izazovi su nam to onemogućili. Ipak naučili smo mnoge stvari, postali oprezniji i srpljiviji i naučili da živimo i cenimo male stvari.

Nadam se na će u Novoj 2021. godini biti više sreće i radosti, jer kada smo srećni onda smo i zdravi, a zdravlje je osnova za svaki rad. Meni je 2020. bila plodna  što se snimanja i izlaska novog CD-a tiče, a vama draga publiko širom sveta želim isto tako u narednoj godini, mnogo uspeha na svim životnim poljima. Šaljem vam puno pozdrava i poljubaca od srca, sa željom: Srećna svima 2021. godina. Vaš Ranko Šemić.

NENAD I DANA MIRKOVIĆ  

Srećna  Nova 2021 godina, da vas prati zdravlje i veselje, da 2020. zboravite i čuvate tradiciju kao oči u glavi.

Nenad i Dana Mirković iz Hjustona.

DRAGAN JOVOVIĆ 

Svim dobrim ljudima sveta u Novoj godini želim mnogo zdravlja, mira i slobode. Budite okruženi sa onima koje volite i koji vas vole! Neka vam 2021 godina donese mnogo sreće i uspeha! Živeli, uz moju pesmu “Belo Vino”!

Vaš Dragan Jovović.

SALE I JASMINA – Band

Želimo da čovečanstvu Nova 2021. godina donese novi blistavi početak i uvod u bolju budućnost. Nove nade, nove snove, opušteniji život i što više zdravlja i ljubavi. Verujte u sebe i u bolje sutra. Širite ljubav, slušajte omiljenu muziku i volite, poštujte i čuvajte svoje bližnje.

Dragim veselim ljudima širom sveta, šaljemo puno poljubaca, uz želje da se sve što je loše što pre zaboravi, prođe i da ponovo zajedno zaigramo uz zvuke dobre pesme.

Srećnu Novu 2021. godinu i novogodišnje praznike žele vam Sale i Jasmina. Živeli!

DAJANA DRAČA 

Godina 2020. je bila prepuna izazova za sve nas; poželela bih čovecanstvu da u Novu 2021. godinu uđe sa optimizmom i nadom, da će nam doneti bolje i lepše trenutke.

Svim ljudima širom sveta želim mnogo zdravlja, da provedu praznike u sreći i veselju. Da nam se ispune želje i velike i male.

Srećna Nova 2021. godina!

Vaša Dajana Drača.

RADE KRSTIĆ – Kompozitor 

U 2021. godini želim svim ljudima na celoj planeti da zaborave 2020. godinu, da se  vole i da svoj svoga zagrli i želim im puno zdravlja.

Mojim obožavaocima poručujem da će biti mnogo novih pesama u Novoj 2021. godini, to im obećavam.

Celom čovečanstvu i svim mojim obožavaocima želim dobro zdravlje, radost i sreću .

Kopozitor, Rade Krstić.

SONJA ČUKIĆ

Bliži nam se doček Nove godine. To je poseban period, jer predstavlja simbol za nove početke, promene, donošenje novih životnih odluka. Nadam se da će nam svima biti mnogo bolja nego 2020. Želim celom čovečanstvu zdravlje. ljubav, sreću i mnogo dobre muzike, jer je uvek bila najbolji lek za dušu.

Srećna Nova 2021 godina,

voli vas vaša Sonja Čukić.

SABRIJA VULIĆ

Želim svim dobrim ljudima ovoga svijeta, puno zdravlja i sreće. Sve što je loše nek ostane u staroj, a najllepše nek se desi u 2021. godini.

Od srca vaš Sabrija Vulić.

DUŠANKA DUŠA ĐANKOVIĆ – Tekstopisac 

PRIJATELJU BIĆE BOLJE 

Prijatelju biće bolje,

ma koliko loše bilo,

to se, samo za trenutak,

za oblake Sunce s'krilo.

Eh da mogu došla bih ti,

u bolu da drugujemo,

dok čekamo bolje sutra,

zajedno da tugujemo.

Prijatelju pozovi me,

za tebe sam uvek tu,

para nemam ali mogu,

da ti pružim utehu.

Znam da tvoja duša pati,

lepu reč ti mogu dati,

od srca ti pružam osmeh, 

Prijatelj sam ti zauvek.

Sve što dođe, mora proći,

i lepi će dani doći,

ne smeš duhom ti da kloneš,

evo čekam da me zovneš.

Godina 2020. prođe kao dlanom od dlan. Pitam se, šta nam je to lepo donela? Nekome jeste sigurno. Mnogo toga m, lično – htela bih da zaboravim. Ali, kao i svaka godina i ova, kakva-takva, mora proći.

Potrudiću se da iz nje ponesem samo lepe trenutke i da ih nadogradim u 2021. godini koja dolazi samo pozitivnim stvarima. U Novoj 2021. godini svim ljudima sveta želim pre svega zdravlja, a zdravlje je osnov za sreću i radost i osmeh.

Pozdravljam sve svoje prijatelje i želim im sve ono lepo, najlepše, što bih poželela samoj sebi. Svi da imamo osmeh pred spavanje i osmeh kada se budimo.

Živeli! Vaša Dušanka Duša Djanković.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila