Popularna pevačica iz Sidneja, Kristina Bella iliti naše Rumunče, kako je iz milošte zovemo, posle baš turbo nastupa poslednjih godina širom Australije, odlučila je da uzme mali predah.

Tačnije, sa ćerkom Anom je posetila SAD gde je provela dobar deo života, između ostalog naučila i srpski jezik i započela muzičku karijeru, da bi se onda uputila u rodnu Rumuniju gde uživa u čarima leta.

Surfujući njenim FB profilom naiđoh na prebogatu galeriju slika koju je Kiki, kako je mi koji je bolje poznajemo, zovemo, okačila. Nastala je u parku po imenu Mogosoaia (Parcul Mogosoaia, na rumunskom).

Pevačica prosto blista u roze izdanju i uživa u čarima parka u blizini glavnog grada Bukurešta. U parku se, između ostalog, nalazi veoma lep zamak koji je građen u posebnom stilu nazvanom “Brancovenesc” koji je svojevrsna mešavina orijentalnih i venecijanskih elemenata. Zemljište koje okružuje zamak je prilično veliko s puno starih stabala i malim jezerom, savršeno mesto za lepu relaksirajuću šetnju i uživanje u prirodi. Tu je posebno leti ogroman broj posetilaca i turista iz celog sveta.

Uz nekoliko “ukradenih” slika sa Kristininog profila, preporučujem da je najbolje da isti posetite i uživate u dve lepote – samog parka sa zamkom i u Kristininoj.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila