Stara izreka kaže: “Prema svecu i tropar”! Upravo tako, jer u Australiji već sada vlada prava euforija za aprilskom turnejom estradnog mega-stara Saše Matića.

Karte su puštene u prodaju i sigurno će planuti pre aprila za četiri nastupa koji su planirani za Pert, Sidnej, Adelaid i Melburn. Međutim, organizatori su odlučili da odu i korak dalje tako što će dan nakon koncerta u Melburnu, koji je zakazan za 13. april, u Sidneju, 14. aprila,ljubitelji Saše Matića imati jedinstvenu priliku da se sa njim druže na bordu-kruzeru, tokom petočasovne plovidbe po jednoj od najlepših luka na svetu.

Biće ovo spektakl kakav nije doživeo ni jedan pevač sa prostora bivše YU. Bella Vista je super moderan brod koji omogućava pogled na fantastičnu sidnejsku luku svih 360 stepeni, znači sa svih strana. Ovo je jedinstvena prilika da se ikone Australije, kao što su Opera House, Harbour Bridge i druge, vide iz blizine, sa same vode i to uz zvuke muzičke veličine kakav je Saša Matić.

Da je u pitanju nešto glamurozno svedoče i cene koje su za VIP 220 dolara u šta je uključen „à la carte” jelovnik sa privatnom poslugom, kao i normalna cena od 160 dolara u šta je uključen takozvani “švedski sto” (Smorgasboard).

Ova zanimljiva atrakcija će trajati od 2 posle podne do 7 naveče, uz napomenu da je ukrcavanje u 1 sat ispred čuvenog Star City kasina u luci Darling Harbour, naselje Pirmont.

Saša na ovoj turneji ima i gošću u liku mlade pevačice, učesnice takmičenja „Pinkove zvezde“ Dragane Rakčević, a biće „pojačan“ i poznatim šoumenom DJ Chargerom.

Dakle, biće ovo kruna i spektakl na kraju Sašine australijske turneje u aprilu mesecu. Interesovanje je veliko pa zato požurite da na vreme obezbedite vaše mesto.

RADE BERAK

 


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila