Cenjena pevačica Tatijana Tanja Petković proslavila je ovih dana u “Srpskom Klubu” u Čikagu rođendan sa najbližim prijateljima. Ova sjajna pevačica velikog repertoara, lepog scenskog ponašanja i visokog profesionalizma, rado je viđen gost na mnogim muzičkim dešavanjima u Americi.

Pošto su utisci sa rođendana još uvek sveži pitali smo je kako se provela?

Blagoslovena sam što sam se rodila na veliki Hrišćanski praznik “Blagovesti” blagi dan. Tim povodom sa velikim zadovoljstvom pozvala sam svoje drage prijatelje da se počastimo i proveselimo u “Srpskom Klubu”. Mala ali odabrana ekipa bila je na visini zadatka. Za dobar štimung pobrinule su se moje drage kolege Sale i Jasmina. Uz dobru kapljicu, posnu trpezu i tortu, pevali smo do zore.

Inače, “Srpski Klub” u Čikagu je poznato mesto, gde se svi mi okupljamo i družimo. U svoje slobodno vreme igramo bilijar, pikado, ali imamo i muzičke večeri kad uz muziku zaboravimo na svakodnevne brige i obaveze.

Posle ukidanja mera zbog Korone kakva je situacija kod tebe; jesi li se vratila pevanju?

Dragi moji i samo znate da nam je ovaj virus pokvario mnogo toga u životu pa tako i na poslovnom polju. Što se pevanja tiče polako se vraćamo u normalu. Ima poziva za nastupe ali nije kao pre. Valjda će jednog dana biti kao ranije.

Da li si  napravila planove za ovo leto, snimaš li nešto novo? 

U planu mi je da snimim jednu pesmu na tekst naše Bose Gajić. To planiram na leto kada odem u Niš. Uželela sam se svoje porodice, familije, prijatelja. Tako da ću spojiti lepo sa korisnim. Snimiću i spot u saradnji sa mojim dragim prijateljima iz televizije “Sezam” i direktorom Žarkom Timotijevićem.

Do tada, veliki pozdrav za sve prijatelje širom sveta kao i za portal “Svet Australia” i gospodina Radeta Beraka.

Redakcija Svet Australia Tanji čestita rođendan i želi joj mnogo dobrog zdravlja i uspeha na privatnom i profesionalnom planu!

Slavica MOMAKOVIĆ


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila