Slađana Bojović poznata pevačica po toplim interpretacijama i lepoj boji glasa, posle odličnog nastupa na prošlogodišnjem “Lira” festivalu nastavila je da ređa uspehe. Ovih dana objavila je novu pesmu “Osmeh za tebe” koju je izuzetno otpevala, pesma je veoma melodična, pamtljiva i osvaja na prvo slušanje. Slađana je sarađivala sa sjajnom muzičkom ekipom pa smo je zamolili da nešto više kaže o njima i o novoj pesmi.

Pesma “Osmeh za tebe” je poklon za sve naše mladosti kojih se svi rado sećamo. Mene je sasvim osvojila, od kad sam je otpevala ona je postala deo moga srca i duše.

Kopoziciju aranžman i produkciju je uradio gospodin Darko Cepić De Žan sa kojim sarađujem pet godina. Ovaj retro pravac sam odabrala zbog lepote i nežnosti koji taj pravac donosi jer odgovara mojim godinama i emocijama koje su deo mene. Rađena je u muzičkoj kući De Žan.

Tekst smo radili zajedno Darko De Zan i ja, harmoniku je svirao sjajni Dragan Todorović Zvakac, prateće vokale  otpevala je Ksenija Milošević, (ćerka našeg dragog legendarnog Bokija Miloševića).

Ksenija je jedan anđeoski glas, pratila je našu pobednicu na Evroviziji Mariju Šerifović. Ponosna sam i zahvalna timu koji je radio na ovoj pesmi. Čast je sarađivati sa tako velikim umetnicima.

Šta planirate dalje, hoće li biti još novih pesama u ovoj godini?

Hoće, u aprilu snimam još jednu lepu duetsku pesmu sa Velimirom Marijanovićem, biće mi zadovoljstvo da i nju podelim sa vama. Koristim priliku da najavim moje učešće u septembru na “Lira” festivalu, zahvaljujem im se na pozivu.

Veliko hvala vašem portalu “Svet Australia” na podršci, upućujem redakciji tople pozdrave kao i svim vašim čitaocima.

Voli vas vaša Slađana.

Slavica MOMAKOVIĆ


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila